GNTM 3: Η κολλητή του Έντουαρντ μιλάει για τη ζωή του και την πορεία του στο παιχνίδι
GNTM 3: Όσα είπε η κολλητή του Έντουαρντ Στεργίου

Ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, ενώ πλέον βρίσκεται και στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού είναι ο Έντουαρντ Στεργίου. Ο Έντουαρντ Στεργίου, λοιπόν, έχει φανατικό κοινό, ενώ θεωρείται μεγάλο φαβορί για τη νίκη του GNTM 3.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έτσι, καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η κολλητή φίλη του Έντουαρντ, Ιουλιέτα.

Η Ιουλιέτα αναφέρθηκε στον κολλητό της φίλο και τη συμπεριφορά του ενός του GNTM 3 ως εξής:

“Όσο περνάει ο καιρός τον βλέπω όπως ακριβώς τον άφησα για να μπει μέσα. Δεν βλέπω καμία διαφορά. Έχει αυτό το χιούμορ που με κάνει και κλαίω από τα γέλια με τις ατάκες που πετάει. Δεν βλέπω κάποια διαφορά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.”

Επιπλέον, μίλησε για τη ζωή του Έντουαρντ σε μικρότερη ηλικία, τα όνειρά του σε μικρότερη ηλικία, την πρώτη του επαφή με το μόντελινγκ, αλλά και τη σχέση του με τις γυναίκες.

“Ο Έντι πιο μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν είχε καμία σχέση. Οπότε στα 18-19 άρχισε δειλά δειλά να ασχολείται και έκανε τις πρώτες φωτογραφίσεις και εμείς τον κοροϊδεύαμε τότε. Είναι πολύ δημοφιλής στα κορίτσια. Αν έβρισκε αυτό που ήθελε, έκανε σχέση. Αν δεν το έβρισκε, δεν θα καθόταν κάπου που δεν ήθελε. Ήταν και είναι τέτοιος τύπος.”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιουλιέτα.

Τέλος, η Ιουλιέτα αναφέρθηκε στην φιλία του Έντουαρντ με το Δήμο, αλλά και τις βλέψεις που είχε εξαρχής ο ίδιος για το GNTM 3 λέγοντας:

“Μέσα του μπορεί να ήθελε να φτάσει στην πεντάδα, αλλά δεν ήξερε αν μπορεί να φτάσει. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και λιγοστεύουν τα άτομα είναι πιο εύκολο και γι’ αυτόν. Εκτός του GNTM ο Έντι θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Δήμο. Εκτός από τον Έντι, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής αξίζουν να κερδίσουν”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1