GNTM 3: Πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός - Μεγάλες επιστροφές σε μία από τις τελικές δοκιμασίες
Έρχονται τεράστιες αλλαγές στον τελικό του GNTM 3!

Το GNTM 3 έχει μπει, πλέον, στην τελική ευθεία, αφού γνωρίζουμε την τελική πεντάδα, που διεκδικεί τα μεγάλα έπαθλα και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model. Μέχρι στιγμής η τελική πεντάδα του διαγωνισμού, μάλιστα, έχει διαμορφωθεί συμπεριλαμβάνοντας τα εξής μοντέλα: Ηρακλής Τσουζίνοφ, Αντρέας Αθανασόπουλος, Παρασκευή Κερασιώτη, Αιμιλιάνο Μάρκου και  Έντουαρντ Στεργίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, θα μάθουμε τους 4 φιναλίστ που θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Το γεγονός ότι φέτος θα υπάρχουν 4 μοντέλα, που θα διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη του GNTM 3 αποτελεί μία από τις τρεις αλλαγές, που θα δούμε στον τελικό.

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή στον τελικό του GNTM 3 θα είναι πως καθένας από τους τέσσερις φιναλίστ θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίκτες, οι οποίοι θα βρεθούν στο στούντιο για να τους συμπαρασταθούν και να είναι μαζί τους σε όλη τη διαδικασία του τελικού.

Τέλος, σε μια από τις δοκιμασίες του τελικού θα δούμε να επιστρέφουν 15 από τους 40 παίκτες που έλαβαν μέρος στα bootcamps, με σκοπό να δυσκολέψουν τους τέσσερις φιναλίστ. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του GNTM 3 θα μεταδοθεί ζωντανά.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Η Φωλιά των Κου Κου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;