GNTM 3: Τα μοντέλα μετατρέπονται σε James Bond και ετοιμάζονται για το μεγάλο τελικό (Trailer)
Τι θα δούμε απόψε στο GNTM 3;

To GNTM 3 έχει μπει, πλέον, στην τελική ευθεία, αφού αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε το μεγάλο νικητή ή τη μεγάλη νικήτρια. Στην τελική πεντάδα έχουν καταφέρει να φτάσουν οι εξής: o Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Αντρέας Αθανασόπουλος, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Αιμιλιάνο Μάρκου και ο Έντουαρντ Στεργίου.

Έτσι, σήμερα θα μάθουμε τους 4 φιναλίστ του GNTM 3, που θα διεκδικήσουν τα έπαθλα, αλλά και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model 3.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η σημερινή δοκιμασία θέλει στιλ, δράση και αδρεναλίνη, καθώς τα 5 μοντέλα θα μεταμορφωθούν σε… James Bond! Ειδικότερα, οι παίκτες και η παίκτρια στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, θα τραβήξουν 2 λήψεις αλά James Bond: μία βγαίνοντας από ένα ελικόπτερο και μία πάνω σε μία μηχανή.

Το σημερινό αβαντάζ το έχει ο Ανδρέας και θα είναι καθοριστικό, αφού θα ενδεχομένως με αυτή την επιλογή ο Ανδρέας να “διώξει” κάποιον κρίνοντας με αυτό τον τρόπο την τελική τετράδα.

Στο trailer παρατηρούμε πολύ ενθαρρυντικά και θετικά σχόλια τόσο στο set όσο και την ώρα της “κρίσης” στο πλατό. Επιπλέον, ο Άγγελος Μπράτης δε θα βρίσκεται στο πλατό απ’ ότι βλέπουμε στο trailer, αλλά θα είναι συνδεδεμένος μέσω κάμερας, προκειμένου να κρίνει και αυτός τα μοντέλα, αλλά και να διαμορφώσει με την άποψή του την τελική τετράδα.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το GNTM 3 και ποια μοντέλα θα “φορτσάρουν” για τον τελικό;

Δείτε το trailer εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
  
  
 0