Η νέα λειτουργία του Twitter θυμίζει Instagram
Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με τη νέα προσθήκη στο Twitter

Mε το Twitter να κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της “πίτας” των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λειτουργώντας ως ένα από τα ταχύτερα μέσα διάδοσης πληροφοριών παγκοσμίως, ακόμη μια λειτουργία έρχεται να προστεθεί στην πλατφόρμα και ενθουσιάζει τους χρήστες.

Όπως φαίνεται, οι δημιουργοί του Twitter θα προβούν στην προσθήκη μιας νέας λειτουργίας, που ακολουθεί τα χνάρια του Instagram και λέγεται fleets.

Τι είναι τα fleets στο Twitter

Τα fleets αποτελούν μια παρεμφερή λειτουργία με εκείνη των stories στο Instagram.

Οι χρήστες που επιθυμούν την ανάρτηση ενός fleet, μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο ή κείμενο, τα οποία θα υπόκεινται σε διαγραφή εντός 24 ωρών, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις Ιστορίες του Instagram.

Η νέα αυτή δυνατότητα έχει ξεκινήσει ήδη και προσφέρεται σε συσκευές Anroid και iPhone, ενώ τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να είναι διαθέσιμη και παγκοσμίως.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το πότε η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές desktop.

Πριν οι δημιουργοί προβούν στην οριστική προσθήκη των fleets, εφάρμοσαν δοκιμαστική περίοδο σε Ιταλία, Ινδία, Βραζιλία και Ν. Κορέα και δέχθηκαν θετικά σχόλια..

Σύμφωνα με τον Τζόσουα Χάρις, διευθυντή σχεδιασμού του Twitter: «Δημιουργήσαμε έναν χώρο με λιγότερη πίεση που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφραστούν με τρόπο που νιώθουν που λίγο πιο ασφαλείς».

«Επειδή εξαφανίζονται από την κοινή θέα μετά από μία ημέρα, τα fleets βοηθούν τους ανθρώπους να αισθανθούν πιο άνετα, μοιραζόμενοι τις προσωπικές και περιστασιακές σκέψεις τους, γνώμες και συναισθήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;