Instagram: Έτσι μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιο της εφαρμογής για έναν μήνα
Το Instagram γιορτάζει 10 χρόνια και σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το εικονίδιο της εφαρμογής με έναν μυστικό και μοναδικό τρόπο.

Το Instagram είναι ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε όσο κανένα. Μία τυχαία αναζήτησή στις ρυθμίσεις της δημοφιλής εφαρμογής, όμως, μπορεί να σου φέρει μία ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν.

Η γνωστή εφαρμογή τον μήνα Οκτώβριο γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της και βρήκε αυτό τον μοναδικό τρόπο για να το κάνει. Το Instagram (που πλέον συγχωνεύτηκε με το Messenger) θέλοντας να γιορτάσει την επέτειο αυτή αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του να αλλάξουν το εικονίδιο της εφαρμογής και να θυμηθούν τα παλιά. Αυτά τα πρώτα εικονίδια που είχε χρησιμοποιήσει η εφαρμογή τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας της.

Τα διαθέσιμα εικονίδια περιλαμβάνουν τα κλασικά σχέδια κάμερας τύπου Polaroid που χρησιμοποιήθηκαν για περισσότερα από πέντε χρόνια, ενώ υπάρχουν και θεματικές παραλλαγές στο τρέχον λογότυπο, συμπεριλαμβανομένων του Pride rainbow και επιλογών χρώματος, όπως χρυσού και σκούρου.

Πώς θα το καταφέρεις, όμως, να αλλάξεις εικονίδιο;

Πηγαίνε στις ρυθμίσεις και απλά κάνε μια μεγάλη κίνηση προς τα κάτω. Τότε, θα δεις να εμφανίζονται emojis:

Πρώτα τα μάτια, μετά η φατσούλα της απορίας, μετά το χέρι που θα σας λέει λίγο ακόμα και στη συνέχεια το δώρο που μετατρέπεται στο emoji που γιορτάζει. Τα εικονίδια θα σας εμφανιστούν μαζί με ένα μήνυμα του Instagram που θα σας καλεί να γιορτάσεις μαζί του τα δέκατα γενέθλια του.

Φαίνεται ότι τα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα μόνο τον Οκτώβριο, όποτε ίσα που το προλαβαίνεις!

Δες και ένα αναλυτικό βίντεο για το πώς θα το καταφέρεις!

Δες ακόμα: Αυτό είναι το νέο Facebook Messenger

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;