Instagram: Ανακοίνωσε μερικές σημαντικές αλλαγές που έρχονται στην εφαρμογή
Το Instagram ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων tabs στην αρχική οθόνη της εφαρμογής που θα σου λύσουν τα χέρια.

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τους εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, το Instagram, ανακοίνωσε μερικές αλλαγές που έρχονται στην εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή εφαρμογή ανακοίνωσε την προσθήκη μίας καρτέλας “Reels” και μιας καρτέλας “Shop”.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε μέσα από το Twitter και το blog, όπου το Instagram μας ενημερώνει για όλες τις νέες δυνατότητες που σου προσφέρει και για κάθε τι άλλο, η καρτέλα Reels θα διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν μικρά, διασκεδαστικά βίντεο από δημιουργούς σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορείς να ανεβάσεις και τα δικά σου.

Από την άλλη, η καρτέλα Shop σου δίνει έναν καλύτερο τρόπο να συνδεθείς με επωνυμίες και δημιουργούς και να ανακαλύψεις νέα προϊόντα που θα λατρέψεις, ή να βρεις και αυτά που ξέρεις ότι σου αρέσουν, ήδη.

Όπως γράφει η σχετική ανακοίνωση:

“Το Instagram εστιάζει πάντα στους νέους και τους δημιουργικούς ανθρώπους, επειδή είναι πρωτοπόροι. Αυτή τη στιγμή συμβαίνει γρήγορα μία αλλαγή, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο και οι δύο αυτές ομάδες χρησιμοποιούν το Instagram και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο.

Φέτος, με την πανδημία με ένα μεγάλο μέρος του κόσμου βρίσκονταν σε καραντίνα, έχουμε δει μια “έκρηξη¨σε μικρής χρονικής διάρκειας, διασκεδαστικά βίντεο στο Instagram. Έχουμε επίσης δει μια απίστευτη κίνηση αγορών στο διαδίκτυο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν στο διαδίκτυο και νέοι αναζητούν στους αγαπημένους τους δημιουργούς, καθώς και προτάσεις για το τι να αγοράσουν.

Δεν έχουμε ενημερώσει την αρχική οθόνη του Instagram με τόσο δραστικό τρόπο εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν και απολαμβάνουν τον πολιτισμό έχει αλλάξει και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Instagram δεν είναι ότι αλλάζουμε πολύ γρήγορα, αλλά ότι δεν αλλάζουμε και καταλήγουμε να μην είμαστε πλέον σχετικοί με το τι ζητάνε οι χρήστες. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα σχεδίαση και πιστεύουμε ότι δίνει στην εφαρμογή μια πολύ απαραίτητη ανανέωση, διατηρώντας παράλληλα πιστή την βασική μας αξία, που είναι η απλότητα.

Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Instagram για εσάς.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;