Black Friday 2020: Τα καταστήματα που συμμετέχουν (Ηλεκτρονικά είδη, Ρούχα, Προϊόντα ομορφιάς)
Εκπτώσεις έως και 70% στη Black Friday 2020 - Δείτε στο neolaia.gr τη λίστα με τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στη "διάλυση" τιμών

H αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday 2020 έχει ξεκινήσει και είμαστε παραπάνω από έτοιμοι/-ες να περιηγηθούμε στα online καταστήματα που συμμετέχουν και φέτος, ώστε να βρούμε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις που αυτά παρέχουν!

Black Friday 2020 στην Ελλάδα: Πότε ξεκινάει

Η Black Friday 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, δηλαδή στις 27 Νοεμβρίου 2020, με τα μεγάλα πολυκαταστήματα να έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να παρέχουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Το neolaia.gr σας παρουσιάζει, στο παρόν άρθρο, όλα τα μεγάλα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη Black Friday 2020 και, τα οποία, αναμένεται μα προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές σε πολλά προϊόντα τους.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις μεγάλες εκπτώσεις της Black Friday 2020 

Black Friday 2020: Αυτά είναι τα καταστήματα που συμμετέχουν (Ηλεκτρονικά είδη, Ρούχα, Προϊόντα ομορφιάς)

Black Friday 2020 και προσφορές σε είδη ένδυσης & ομορφιάς

Unity

de-sign it
Hanger
Gardaroba
Dpam
Zic Zac
Voi & Noi
Toi&Moi
Sugarfree
Pink Woman

Migato
Luigi
Keep Fred
Fullah Sugah
E-outfit
Mandellos Sports
ZAKCRET Sports
Tsakiris Mallas
Triumph
Spartoo
Myshoe.gr
KOOLFLY
Mat Fashion
FunkyBuddha
Factory Outlet
Delikaris Sport
Cosmossport
Celestino
altershops

Άλλα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη Black Friday 2020 είναι τα εξής:

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Public

Media Markt

Wind

Kotsovolos

Lenovo Exclusive

e-shop
PCportal
Electronicplus
Gadgetnow
ebnb.gr
E-gadgets
Elektrostore24
Myikona
Pigogo
SpotMechanic

ΉΡΩΝ
Energy-Market
Δίκτυο Καθηγητών
Daskaloi.gr

Black Friday 2020: Οδηγίες για ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές

Η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συστήνει στους αγοραστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διενέργεια των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών στις 27 Νοεμβρίου, και να ελέγχουν αν παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες από τα ηλεκτρονικά καταστήματα:

Αναλυτικότερα, οι καταναλωτές θα πρέπει να ελέγχουν:

• Τη ταυτότητα του προμηθευτή (πλήρης εταιρική επωνυμία, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ταχυδρομική διεύθυνση, ΑΦΜ και αριθμό ΓΕΜΗ).

• Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος.

• Τη συνολική τιμή του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων φόρων, επιβαρύνσεων, εξόδων αποστολής, τυχόν έξοδα σε περίπτωση επιστροφής κλπ). Να επιβεβαιώνουν ότι η τιμή που καλούνται να πληρώσουν ταυτίζεται με αυτήν που δηλώνεται στην ιστοσελίδα

Να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην περίπτωση που ένα προϊόν πωλείται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και να αποφεύγουν τις προσφορές που εμφανίζονται σε αναδυόμενα παράθυρα, αν προέρχονται από άγνωστους ιστοτόπους.

• Τη διαθεσιμότητα, τον τρόπο πληρωμής και αποστολής του προϊόντος.

Επισημαίνεται ότι οι συναλλαγές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας προσφέρουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας για τον καταναλωτή σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν παραδώσει το προϊόν, έναντι της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

• Το δικαίωμα αναιτιολόγητης, αζήμιας υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, καθώς και τη πολιτική επιστροφής των προϊόντων της επιχείρησης σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος αυτού.

• Τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (πανενωσιακή πλατφόρμα ΗΕΔ).

• Πληροφορίες ασφάλειας του ιστότοπου: εμφάνιση εικονιδίου ασφάλειας, δηλ. μια κλειδαριά πάνω αριστερά στον browser, ηλεκτρονική διεύθυνση που ξεκινά με https://).

Συστήνεται επίσης στους καταναλωτές:

• Να μην παρέχουν ευαίσθητα δεδομένα αν δεν είναι απολύτως βέβαιοι για την ασφάλεια της ιστοσελίδας.

• Να αγνοήσουν τις προσφορές που εμφανίζονται στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία τους.

• Να προτιμούν να συναλλάσσονται με γνωστά σε αυτούς ηλεκτρονικά καταστήματα.

• Σε περιπτώσεις άγνωστων ηλεκτρονικών καταστημάτων και πριν προχωρήσουν στη συναλλαγή, να διερευνούν τη φήμη τους στο διαδίκτυο.

• Να κρατούν αρχείο με τις συναλλαγές τους.

Για καταγγελίες σχετικά με φαινόμενα παράνομων και παραπλανητικών συμπεριφορών οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή Καταναλωτή 1520 της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή ή να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους μέσω της φόρμας καταγγελιών που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (www.mindev.gov.gr) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση 1520@efpolis.gr

Λίγα λόγια για τη Black Friday 2020

H Black Friday 2020 είναι μια γιορτή, γιορτή προσφορών, είναι η μέρα που όλοι μαζί γιορτάζουμε μεγάλες ευκαιρίες σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας. Είναι ένα “πανηγύρι” που δεν θες να χάσεις…

Ο θεσμός της Black Friday 2020, κατά τον οποίο τα καταστήματα που συμμετέχουν, διαφημίζουν και προωθούν επιλεγμένα προϊόντα σε (εξαιρετικά) δελεαστικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό ημερών, αντιμετωπίζεται από πολλούς καταναλωτές ως ευκαιρία για αγορές, αλλά και για πολλούς επιχειρηματίες, ως καλή ευκαιρία για πωλήσεις.

Με την αγορά, λοιπόν, να έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οι φετινές «Black Friday 2020» και «Cyber Monday 2020» μοιάζουν ως σημαντικές “ενέσεις” για την τόνωσή της, αφού πολλά προϊόντα αναμένεται να πωληθούν σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τις συγκεκριμένες ημέρες.

Black Friday 2020: Πότε ξεκίνησε ο θεσμός της “Μαύρης Παρασκευής”;

Black Friday 2019

Η «Black Friday 2020» ή «Μαύρη Παρασκευή» στα ελληνικά, άρχισε στις ΗΠΑ και, λόγω της επιτυχίας που γνώρισε, υιοθετήθηκε και από άλλα κράτη, αν και στη χώρα μας έφτασε πριν από λίγα χρόνια και από τότε εφαρμόζεται κάθε χρόνο, με τα καταστήματα τεχνολογίας να προσφέρουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η Αμερικάνικη παράδοση της Black Friday, ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών -το Thanksgiving, ναι αυτό με τις γαλοπούλες- και σηματοδοτεί επί της ουσίας την αρχή της εορταστικής εμπορικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Μετά την Black Friday 2020, έρχεται και η «Cyber Monday 2020»

Οι εντυπωσιακές εκπτώσεις της Black Friday 2020 στα προϊόντα, αναμένεται να διαρκέσουν έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020, καθώς τότε προγραμματίζεται η φετινή «Cyber Monday 2020», τουλάχιστον στις ΗΠΑ μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα για την ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ως «Cyber Monday» ορίζεται η Δευτέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) στις ΗΠΑ και αφορά σε πωλήσεις προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μέσω διαδικτύου.

Η Black Friday 2020 αναμένεται να σηματοδοτήσει, για ακόμη μια χρονιά, την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τα καταστήματα και φέτος παίζουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές τόσο στη Black Friday 2020, όσο και στη Cyber Monday που θα ακολουθήσει!

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις μεγάλες εκπτώσεις της Black Friday 2020 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;