Black Friday 2020 στα Unity.gr
Η Black Friday 2020 έρχεται και φέτος στα Unity.gr με τις πιο άπαικτες προσφορές!

H αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday 2020 έχει ξεκινήσει και είμαστε παραπάνω από έτοιμοι/-ες να περιηγηθούμε στα online καταστήματα που συμμετέχουν, για να βρούμε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις που παίζουν φέτος!

Σου έχουμε καλά νέα!

Η εταιρεία Unity, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, πρόκειται να συμμετέχει και φέτος ενεργά στην περίοδο προσφορών της Black Friday 2020.

Black Friday 2020 στα Unity.gr

Μη χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν!

Μπες σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.unity.gr, όπου μπορείς να βρεις προσφορές έως και 40% σε δημοφιλή σήματα, όπως Vans, G-Star, Converse, Rip n Dip, Puma, G-Star, Hoof, Shaikko, Volcom και πολλά άλλα, σε ένα ευρύ φάσμα κωδικών και μεγεθών!

Τα “Smart Boxes” από τα Unity είναι το ιδανικό εκπτωτικό deal της Black Friday 2020

Κάνοντας μια online περιήγηση στις σελίδες των καταστημάτων με νεανικά outfits σε έκπτωση, βρήκαμε ένα ιδανικό deal που προέρχεται από την αγαπημένη σειρά καταστημάτων, γνωστή για τα value for money προϊόντα, τα πιο μοντέρνα street style ρούχα και παπούτσια, αλλά και τα πιο ψαγμένα t-shirts.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας, η γνωστή εταιρεία Unity, μάς παρέχει από σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 τη δυνατότητα να αγοράζουμε πακέτα προϊόντων (Smart Boxes), στην οποία θα επωφελούμαστε με έξτρα ποσοστό έκπτωσης. 

Τσέκαρε παρακάτω σε ποια προϊόντα θα ισχύσουν εκπτώσεις:

-Με κάθε αγορά Converse ή Vans παρέχεται 10% επιπλέον έκπτωση για επιλεγμένο προϊόν Hoof.

-Αντίστοιχα, με κάθε αγορά G-Star παρέχεται επιπλέον έκπτωση για επιλεγμένο προϊόν Shaikko.

-Τα Smart Boxes εμφανίζονται σε μορφή πακέτου στα προϊόντα Vans, Converse & G-Star κάτω από την περιγραφή του προϊόντος.

Κάνε την e-βόλτα σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.unity.gr και ανακάλυψε τις καλύτερες προσφορές έως και 40% σε δημοφιλή σήματα, όπως Vans, G-Star, Converse, Rip n Dip, Puma, G-Star, Hoof, Shaikko, Volcom και πολλά άλλα, σε ένα ευρύ φάσμα κωδικών και μεγεθών!

Kαλό (online) shopping!?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;