Τα χειμερινά outfits δεν αναβάλλονται λόγω καραντίνας
We are locked but never down.

Σε γενικό lockdown (που κοντεύει να γίνει νευρικό breakdown) είμαστε από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου -legit το πιο Μαύρο Σάββατο του μήνα- και, παρότι έχει περάσει μόνο μιάμιση εβδομάδα από την έναρξή του, έχουμε την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε social isolation τουλάχιστον δυο-τρεις μήνες.

Τι, μόνο εμείς;

Όσοι, λοιπόν, περιμένουν πώς και τι κάθε χρόνο το φθινόπωρο και τον χειμώνα (ανήκουν πολλοί από εμάς σε αυτή τη γλυκιά φάρα), έχουν εμπεδώσει για τα καλά ότι το 2020 δεν είναι σε καμία περίπτωση η χρονιά τους: Ο χειμώνας μας έχει πάρει αναβολή και ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

Όσο για το δίλημμα του να κατεβάσεις τα χειμερινά ρούχα, η κατάσταση είναι λίγο περίεργη φέτος, αφού σε συνθήκες καραντίνας, όχι απλώς δε θυμόμαστε τι outfits φορούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά απορούμε τι θα γινόταν σε περίπτωση που έκανε ξαφνικά “ντου” στο σπίτι μας η αστυνομία μόδας. Ας μη σχολιάσουμε το outfit που πάει πακέτο με τη μετακίνηση 6.

Μια τραγωδία σουρεαλιστικών διαστάσεων και θα τρώγαμε ξεκάθαρη ισόβια για προσβολή της αισθητικής αιδούς.

Το στυλ & τα χειμερινά outfits δεν αναβάλλονται λόγω καραντίνας

Επειδή η καραντίνα, αργά ή γρήγορα, θα τελειώσει (αμήν και πότε) και θα ακολουθήσει μια περίοδος πιο ελεύθερων μετακινήσεων, με ορισμένα μέτρα πάντα, όπως ακούμε να προειδοποιούν οι αρμόδιοι, ήμαρτον να κυκλοφορούμε στον δρόμο όπως σήμερα, με την ίδια φόρμα του ύπνου, το φούτερ που έχει γίνει ένα με το δέρμα και τα χιλιοφορεμένα sneakers που είναι μεν ολ τάιμ κλάσικ, αλλά τα φοράμε από το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο.

Το γεγονός ότι πλησιάζει Black Friday 2020 και απέχει μόλις μία εβδομάδα μακριά, είναι από αρκετά έως πολύ ανακουφιστικό. Γιατί, παρότι τα μαγαζιά είναι κλειστά και δεν προβλέπονται μετακινήσεις για shopping therapy, έχουμε τουλάχιστον την ευκαιρία να κάνουμε online αγορές από καταστήματα που προσφέρουν τα πιο όμορφα και cool ρούχα και μάλιστα στις πιο δυνατές εκπτώσεις που παίζουν φέτος.

Τα “Smart Boxes” είναι το εκπτωτικό deal που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε

Κάνοντας μια online περιήγηση στις σελίδες των καταστημάτων με νεανικά outfits σε έκπτωση, βρήκαμε ένα ιδανικό deal και ενθουσιαστήκαμε άπειρα γιατί προέρχεται από μια πολύ αγαπημένη σειρά καταστημάτων, γνωστή για τα value for money προϊόντα της, τα πιο μοντέρνα street style ρούχα και παπούτσια, αλλά και τα πιο ψαγμένα t-shirts.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας, η γνωστή εταιρεία Unity, μάς παρέχει από αυτή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 τη δυνατότητα αγοράς πακέτων προϊόντων (Smart Boxes), στην οποία θα επωφελούμαστε με έξτρα ποσοστό έκπτωσης. 

Το μάθαμε σήμερα και, όπως καταλαβαίνεις, δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σου, οπότε τσέκαρε παρακάτω σε ποια προϊόντα θα ισχύσουν εκπτώσεις:

-Με κάθε αγορά Converse ή Vans παρέχεται 10% επιπλέον έκπτωση για επιλεγμένο προϊόν Hoof.

-Αντίστοιχα, με κάθε αγορά G-Star παρέχεται επιπλέον έκπτωση για επιλεγμένο προϊόν Shaikko.

-Τα Smart Boxes εμφανίζονται σε μορφή πακέτου στα προϊόντα Vans, Converse & G-Star κάτω από την περιγραφή του προϊόντος.

Black Friday 2020 στα καταστήματα Unity

Η Black Friday φέτος θα γίνει στην Ελλάδα την επόμενη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι, ναι, θα συμμετάσχουν ενεργά στη γιορτή τιμών και τα καταστήματα Unity, με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Για να μη χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν, κάνε μια βόλτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.unity.gr και τσέκαρε όλες τις προσφορές έως και 40% σε δημοφιλή εμπορικά brands, όπως Vans, G-Star, Converse, Rip n Dip, Puma, G-Star, Hoof, Shaikko, Volcom και πολλά άλλα, σε ένα ευρύ φάσμα κωδικών και μεγεθών.

Μπορεί να αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας οι ποτάρες την Παρασκευή και οι καφέδες το Σάββατο, αλλά το στυλ και οι αγορές χειμερινών outfit μας θυμίζουν την κανονικότητα που μας λείπει. #lockedbutneverdown

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4