Καραμίχος: Μιλάει για την επιστροφή στην Ελλάδα με το γιο του και τις αποτυχίες του
Ο Γιώργος Καραμίχος σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο "The 2night Show".

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Καραμίχος, επέστρεψε στην Ελλάδα για τη σειρά “Ήλιος” και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, η οποία προβλήθηκε χθες, Πέμπτη (19/11).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, στο γιο του, που επέστρεψε μαζί του, αλλά στις αποτυχίες.

“Έχω κάνει τρελές αποτυχίες στη ζωή μου. Ακόμα και κορυφαίοι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε 2-3 πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Ο Ντενίρο είναι γνωστός για τις κακές επιλογές του στο εξωτερικό. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος αναφερόμενος στις αποτυχίες.

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και την απόφαση να έρθει και ο γιος του εδώ, λέγοντας τα εξής:

“Έχω μαζί μου το γιο μου. Δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές (με τη μητέρα του) και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι, γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου είναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιός μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα, γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους, έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς!”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος στο Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;