Μαρία Κωνσταντάκη: Το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, η προσωπική της ζωή και η τηλεόραση
H Μαρία Κωνσταντάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "The 2night Show".

Στην εκπομπή The 2night Show, η οποία προβλήθηκε χθες Πέμπτη (12/11), ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

Αρχικά, η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί λέγοντας εξής:

“Θα προτιμούσα να υιοθετήσω αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου, αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδιά, αλλά από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές – που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει – νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα. Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά θα με γονάτιζε το άγχος

Έπειτα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίζεται και την αντιμετωπίζει.

“Προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή. Τα λέω μετά. Ίσως γιατί το παρελθόν μετά παραγράφεται. Όπως το έγκλημα, που έπειτα από κάποια χρόνια παραγράφεται κι αυτό. Αυτό συμβαίνει, επειδή σε μένα, η αναγνωρισιμότητα μού προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής. Να μην ξέρει κανείς την προσωπική μου ζωή“, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Τέλος, μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, ενώ ανέφερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να προβληθεί τηλεοπτικά η σειρά “Εγκλωβισμένες”, που είχε γίνει αρκετά δημοφιλής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας.

“Δεν είχα κάποια πρόταση για σίριαλ. Δεν είναι κακό να λείψω από την τηλεόραση. Αν είσαι συνέχεια στην τηλεόραση, γίνεσαι δημόσιος υπάλληλος. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για να προβληθούν τηλεοπτικά οι “Εγκλωβισμένες”. Θα δούμε, δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1