Λευτέρης Πανταζής: Η συνάντησή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη και όσα του ζήτησε
Ο Λευτέρης Πανταζής σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο διάσημος τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, ήταν καλεσμένος στη εκπομπή The 2night Show, η οποία προβλήθηκε χθες 5 Νοεμβρίου 2020, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και όσα του ζήτησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον βουλευτή, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο όπως είπε γνωρίζονται προσωπικά, αλλά και σε όσα του ζήτησε.

“Στεναχωριέσαι χωρίς αμφιβολία και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες- 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο, ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη”, είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής αναφερόμενος στην κρίση, που περνάει ο κλάδος του αυτή την περίοδο.

Έπειτα, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Πήγα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι παλιός μου φίλος. Μου είπε ότι θα το κοιτάξει. Έπειτα από τόσα χρόνια νομίζω έχω χτίσει το όνομά μου και με σέβονται. Με σεβασμό λοιπόν κι εγώ κάθισα στο τραπέζι απέναντί του και μιλήσαμε για όλα. Του είπα ότι ο κόσμος πεινάει στην κυριολεξία. Ο κλάδος μας είναι κομμένος στη μέση. Δεν βλέπω και κινήσεις. Μας έδωσαν 800 ευρώ πριν από δέκα μήνες. Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα; Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους μουσικούς που πήραν 800 ευρώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή του:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;