Αλεξάνδρα Παντελάκη: Μίλησε για τις
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "The 2night Show".

Μία πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Φωτεινή στις “Άγριες Μέλισσες“, είναι αδιαμφισβήτητα η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, η οποία προβλήθηκε χθες Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τον ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες“.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μιλώντας για το ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες” δήλωσε τα εξής:

“Κάνω 40 χρόνια θέατρο, αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό. Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ. Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα”.

Ακόμη, η Αλεξάνδρα Παντελάκη αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό, που βίωσε, μόλις έλαβε την τηλεφωνική πρόταση, προκειμένου να συμμετάσχει στη σειρά.

“Μέσα στην καραντίνα που ήμασταν όλοι άνεργοι και τη θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Χαρίτος από τις “Άγριες Μέλισσες”. Στο μεταξύ, εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς και έλεγα “Τι τυχεροί αυτοί που παίζουν εκεί”. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφώνησε λίγες μέρες μετά και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο “Τρίτο Στεφάνι”. Ο Θεός μου έκανε δύο δώρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Επιπλέον, η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε ανοιχτά για το γάμο της με το γνωστό ζωγράφο, Τάκη Τζίφα.

“Από μικρή επειδή ήμουν λίγο παχουλή έλεγα να βρω έναν άντρα που να είναι ζωγράφος και να του αρέσει η αναγέννηση και έτσι έγινε. Βρήκα άντρα ζωγράφο και του άρεσε η αναγέννηση! Ήμουν κατά του γάμου κάποια στιγμή. Μετά τα 40 η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα! Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος- ο Τάκης Τζίφας. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη. Σα να μου έστειλαν οι γονείς μου αυτό τον άνθρωπο! Παντρεύτηκα στα 48», είπε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Έπειτα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη συνέχισε μιλώντας για την καθημερινότητά της με τον Τάκη Τζίφα:

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Τάκη! Όχι απλώς δεν βαριόμαστε, λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ο έρωτας θέλει τετραγωνικά και σεβασμό στη ζωή και τη δουλειά του άλλου…Στην αγάπη πρέπει να μπαίνεις στη θέση του άλλου”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παντελάκη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;