Όσα αποκάλυψε γνωστή ηθοποιός για τη συμμετοχή της στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί".

Η γνωστή ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παντελάκη, φέτος υποδύεται μία κρατούμενη στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στην επιτυχημένη  ελληνική σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή “Η Φωλιά των ΚουΚου” για τις Άγριες Μέλισσες, ενώ προέβη και σε μία αποκαλυπτική δήλωση για τον καιρό που υποδυόταν τη γιαγιά Ιφιγένεια στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί.

Όσον αφορά το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, η Αλεξάνδρα Παντελάκη, δήλωσε τα εξής:

“Τα χρήματα στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1,000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια”.

Επιπλέον, για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί δήλωσε μεταξύ άλλων πως ακόμη και αν δεν είχε γύρισμα, πήγαινε εκεί φορτωμένος σαν τον Άγιο Βασίλη με τυρόπιτες και κουλούρια.

Ακόμη, η Αλεξάνδρα Παντελάκη αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες και στο ρόλο που υποδύεται στη σειρά.

“Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσε”, είπε η γνωστή ηθοποιός για τη σχέση της ηρωίδας που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες με την τηλεοπτική Ελένη.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Ποια γνωστή ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Εποχιακή Εργασία

27-05-2024

Παλαιό Φάληρο

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
45'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;