Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μίλησε για τον πατέρα του και την περίοδο της ζωής του που πιέστηκε πολύ
Η χιουμοριστική και ταυτόχρονα αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος stand up comedian και παρουσιαστής της εκπομπής “Ταξί“, Αλέξανδρος Τσουβέλας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, η οποία προβλήθηκε χθες, Πέμπτη (19/11).

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πατέρα του, την περίοδο που ένιωσε ψυχολογική πίεση, όταν κατηγορήθηκε για συνωστισμό σε παράσταση και μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μιλώντας για την περίοδο, που συνέβη το περιστατικό, είπε τα εξής:

“Στην παράσταση στο θέατρο Γης έγραφαν όλοι για συνωστισμό. Ξεκίνησε η αθλητική εκπομπή “Δίκη της Δευτέρας” στο Open να λέει “γιατί ο κύριος Τσουβέλας έχει τόσο κόσμο στο θέατρο Γης”.  Είχαμε 3.600 εισιτήρια για την παράσταση, αλλά είναι το 75% με τον τότε νόμο – και δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει στα γήπεδα.

Πιέστηκα πολύ εκείνη την εβδομάδα, γιατί έβλεπα το όνομά μου παντού για ένα λόγο, που είναι λόγος υγείας, ενώ είχαμε πάρει όλα τα μέτρα… Εγώ ήμουν εντάξει, με το ΑΤ Λευκού Πύργου να είναι παρόν. Με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας είχαμε κάνει μαζί όλη την ταξιθεσία και όλα τα συμβόλαια, αλλά περίμενα τα επίσημα έγγραφα. Δεν αντέδρασα, δεν τοποθετήθηκα, γιατί ξέρω ότι ήμουν σωστός. Πιέστηκα αρκετά, αλλά εντάξει πέρασε”.

Ακόμη, ο ίδιος μίλησε για την οικογένειά του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα του, ο οποίος ήταν οικοδόμος και στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει ιερέας.

“Ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου είναι οδηγοί ταξί και όταν βρισκόμασταν στα τραπέζια, μιλούσαν πάντα για τις κούρσες. Και επειδή ο πατέρας μου είναι παπάς έλεγε “να μιλάω και εγώ για θαψίματα, να φέρω τη δουλειά στο σπίτι;” Κάπως έτσι σταματήσαμε.”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Έπειτα, συνέχισε μιλώντας για τον πατέρα του ως εξής:

“Είναι ιερέας στο χωριό. Ήταν εδώ στην Αθήνα, αλλά πήγε πριν από κάποια χρόνια στο χωριό. Δεν με βάφτισε ο μπαμπάς μου, γιατί εκείνη την περίοδο ήταν οικοδόμος. Και ο παπάς που με βάφτισε οικοδόμος ήταν. Δεν είναι κάποια αίρεση, απλά έτυχε. Δεν έχει δουλειά ρε Γρηγόρη. Ο πατέρας μου είχε τελειώσει τη Ριζάρειο. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το ένιωσε παραπάνω και έγινε ιερέας. Ο πατέρας μου έγινε παπάς στα 36. Ήταν πρασινοσκούφης.”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
0'
45 - 40
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
3'
15 - 11
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;