Κατερίνα Λένη: Όσα αποκάλυψε για τους συμπαίκτες της στο MasterChef 4 και την προσωπική της ζωή
Η Κατερίνα Λένη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο "The 2night Show"!

Μία από τις παίκτριες του MasterChef 4, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με τις θρυλικές της ατάκες, ήταν αδιαμφισβήτητα η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef 4, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show, που προβλήθηκε την Τετάρτη (18/11). Εκεί, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ριάλιτι μαγειρικής, που την ανέδειξε, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Λένη αναφερόμενη σε όσα είπε στο MasterChef 4, δήλωσε τα εξής:

“Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια (…) Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες”.

Έπειτα, η Κατερίνα Λένη συνέχισε τονίζοντας:

“Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει» πρόσθεσε. Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;”

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή δήλωσε πως θεωρεί ότι την φοβούνται.

“Δεν ξέρω αν λατρεύτηκα από τους άντρες, αλλά πιστεύω πως σίγουρα με φοβούνται. Οι φίλοι μου μου λένε “λίγο να γλυκάνεις, να ηρεμήσεις”… Γιατί να γλυκάνω; Να γίνω μια Barbie για να έχω ένα άνδρα δίπλα μου; Δεν θέλω. Ποτέ να μην έχω. Δεν είμαι αυτό…”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κατερίνας Λένη:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
77'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
77'
2 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
1'
64 - 48
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;