Χριστίνα Σάλτη: Η εξομολόγηση για την ενδοιοικογενειακή βία που βίωσε στο σπίτι της
Η Χριστίνα Σάλτη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Στο επεισόδιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη (28/10), βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη. Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σάλτη αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία, που βίωσε μέσα στο σπίτι της μεγαλώνοντας, αλλά και στο bullying που βίωσε παλιότερα για τα κιλά της στο χώρο της μουσικής.

Η Χριστίνα Σάλτη μιλώντας για το πώς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ενδοοικογενειακή βία, που υπέστη μέσα στο σπίτι της, είπε:

“Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, αλλά το έβλεπα. Καταρχάς μίλησα γι’ αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος, αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε.”

Έπειτα, η Χριστίνα Σάλτη εξομολογήθηκε πώς ξεκίνησε η κατάσταση, πώς εξελίχθηκε, αλλά και πώς επηρέασε την ίδια μεταγενέστερα.

Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει, αλλά όχι γρήγορα. Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια.

Θέλω να ‘μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Εγώ τον δικαιολογώ, πιστεύω πως τον έχω συγχωρέσει αλλά δεν του το είπα ποτέ γιατί έχει “φύγει” τώρα. Δεν τον βλέπαμε για χρόνια, αλλά τον έχω συγχωρέσει. Ίσως και με αυτό που βίωσα να με έχει κάνει να μη θέλω να κάνω οικογένεια, σε αντίθεση με την αδερφή μου που έλεγε ότι θέλει και την έκανε”, αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Χριστίνα Σάλτη αναφέρθηκε και στο bullying που έχει βιώσει κατά καιρούς στον χώρο του τραγουδιού για τα κιλά της, αναφέροντας μάλιστα και τις ανασφάλειες που βιώνει.

“Μου έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες από το επάγγελμα για το σώμα μου. Έλεγαν: “Να μην την πάρουμε στη δουλειά γιατί παχαίνει και αδυνατίζει”. Παλιότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Τώρα έχουν γίνει κάπως καλύτερα”, τόνισε η Χριστίνα Σάλτη.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο The 2night Show η Χριστίνα Σάλτη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;