Λένα Δροσάκη: Πώς αποκάλυψε στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη την εγκυμοσύνη της;
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη Λένα Δροσάκη, τη γνωριμία τους και την πατρότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, η οποία προβλήθηκε χθες Πέμπτη (22/10). Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, τη μεταξύ τους γνωριμία, αλλά και το πώς είναι να είσαι πατέρας.

Μιλώντας για τη Λένα Δροσάκη και την γνωριμία τους, ο ηθοποιός είπε:

“Είχα φάει “κατραπακιά” με την Λένα, με το που την είδα. Δεν περίμενα να μου δώσει σημασία. Ένας κοινός μας φίλος έκανε τη γνωριμία. Υπήρχε ένας δισταγμός όταν την γνώρισα. Δεν ήξερα τι εικόνα είχε για μένα. Με έβλεπε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Όταν έγινε γνωστό ότι θα κάνω ταινία με τον Γαβρά, κάτι έγινε (γέλια). Βγήκαμε μετά το θέατρο με κοινή παρέα. Την είχα δει και το είχα επικοινωνήσει. Ήταν μια φανταστική Πρωτοχρονιά…”

Έπειτα, αναφερόμενος στον τρόπο που επέλεξε η Λένα Δροσάκη να του ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε τα εξής:

“Μου το ανακοίνωσε με έναν πολύ έξυπνο και χαριτωμένο τρόπο. Ήταν μια περίοδος που έτρεχα με τις παραστάσεις. Μου είπε αν θα περάσω από το σπίτι… Μπήκα μέσα, έκατσα, της είπε “Τι γίνεται;”. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ; Μου λέει “Άνοιξε το, σε παρακαλώ”. Το άνοιξα και είδα το τεστ. Έμεινα “παγωτό”. Μεγάλη συγκίνηση! Ξεκίνησε ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή”

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τη βιώνει ο ίδιος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως του βγήκε ενστικτωδώς να κοιμίσει και να ταΐσει το μωρό και δεν φοβήθηκε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Ευγενία Δημητροπούλου: Η προσωπική της ζωή, οι σπουδές στη Νομική και η παρουσία της στη δίκη της 17 Νοέμβρη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;