Ευγενία Δημητροπούλου: Η προσωπική της ζωή, οι σπουδές στη Νομική και η παρουσία της στη δίκη της 17 Νοέμβρη
Η Ευγενία Δημητροπούλου σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Στην εκπομπή The 2night Show, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη (21/10), ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός, Ευγενία Δημητροπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 “Ήλιος”. Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για την υποκριτική, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας, αλλά και τις σπουδές της στη νομική.

Μιλώντας για την πιθανότητα να αφήσει για λίγο την υποκριτική, προκειμένου να κάνει οικογένεια, η Ευγενία Δημητροπούλου είπε τα εξής:

“Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι που σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που έχετε γίνει γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω εκτός και να έχω προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά, οπότε…”.

Επιπλέον, η Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε στην περίοδο που σπούδαζε Νομική, ενώ ανέφερε, ότι τότε βρέθηκε και στη δίκη της 17 Νοέμβρη.

“Το σίγουρο είναι ότι η Νομική θέλει μεγάλη αφοσίωση. Έχω βρεθεί σε δίκη. Παρακολούθησα και ποινικές δίκες. Και στη δίκη της 17 Νοέμβρη πηγαίναμε με κάποιες συμφοιτήτριές μου. Τότε ήμουν στη σχολή. Αισθανόσουν περίεργα που βρισκόσουν σε αυτόν τον χώρο και σε όλες τις διαδικασίες. Δεν ερχόσουν σε επαφή εννοείται με τους ανθρώπους που δικαζόντουσαν. Ήσουν από απόσταση. Γενικά το δικαστήριο θεωρώ πως είναι ένας φορτισμένος χώρος γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε όσα δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου στο “The 2night Show” εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η ηθοποιός αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μέλλον της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;