Γιάννα Τερζή: Μίλησε για τη ζωή στην Αμερική, τον πατέρα της και τη συγκατοίκηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Γιάννα Τερζή παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή "The 2night Show".

Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του εξίσου διάσημου καλλιτέχνη Πασχάλη Τερζή, Γιάννα Τερζή, βρέθηκε χθες Πέμπτη (15/10) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα της, την απόπειρά της να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αμερική, αλλά και τη συγκατοίκησή της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έτσι, η Γιάννα Τερζή μιλώντας για τα χρόνια στην Αμερική εξήγησε πώς ήταν να ζει εκεί και τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στην Ελλάδα.

“Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο”, σχολίασε η Γιάννα Τερζή.

Επιπλέον, η Γιάννα Τερζή μιλώντας για την εμπειρία της στην Αμερική, αναφέρθηκε και στη συγκατοίκησή της με το διάσημο μοντέλο και πρώην κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε για τη γνωριμία και τη συγκατοίκησή της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα εξής:

“Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Έψαχνα συγκάτοικο, η Ηλιάνα είχε έρθει μόλις στην Αμερική κι είχαμε κοινή παρέα κι έτσι συγκατοικήσαμε. Πολλή ευχάριστη συγκατοίκηση. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε.”

Φυσικά, στη συζήτηση δε γινόταν να μην αναφερθεί ο πατέρας της τραγουδίστριας, Πασχάλης Τερζής, καθώς και η πρόσφατη συνεργασία τους. Η Γιάννα Τερζή, λοιπόν, μίλησε για το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τον πατέρα της, ενώ ανέφερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν περισσότερα τραγούδια ή ένα νέο δίσκο μαζί.

“Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα να ηχογραφήσουμε μαζί ένα τραγούδι. Έχουμε τραγουδήσει πολλές φορές μαζί live, αλλά ήθελα να έχω κάτι που θα μείνει. Όταν του το έβαλα στο κινητό να ακούσει τους στίχους και τη μουσική, μου λέει «αυτό το τραγούδι θα πούμε». Κυκλοφόρησε, συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ τραγούδια ή δίσκο για τον πατέρα μου», δήλωσε η Γιάννα Τερζή”., δήλωσε χαρακτηριστικά η Γιάννα Τερζή.

Δείτε όσα δήλωσε η Γιάννα Τερζή στο “The 2night Show”:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: FY: Ο διάσημος τράπερ μιλάει για το διαζύγιο των γονιών του και την επιθυμία του να γίνει διάσημος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;