Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 5 πρωτότυπα δώρα για να αγοράσεις στο αγόρι σου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άντρα, βρήκαμε κάποια δωράκια που θα εντυπωσιάσουν τον δικό σου

Σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2020, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Άντρα και όλες έχουμε κάποιον που αγαπάμε και θα θέλαμε να του κάνουμε ένα δώρο.

Αν, μάλιστα, έχεις αγόρι, τότε ίσως η αγορά ενός δώρου είναι κάπως επιτακτική, καθώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του δεύτερου lockdown, μάλλον θα του δώσει αρκετή χαρά.

Εμείς, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένα δώρα, τα οποία μάλλον θα χαροποιούσαν το αγόρι σου.

Έτοιμη να ρίξεις μία ματιά;

1. Ένα βιβλίο

Ένα βιβλίο είναι πάντα μία safe και καλή επιλογή για οποιονδήποτε και οποιαδήποτε. Υπάρχει πληθώρα επιλογών και σίγουρα θα βρεις κάτι που να αρέσει στο άτομο το οποίο προορίζεται το δώρο, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα το έχεις στα χέρια σου πολύ σύντομα. Ακόμη, ένα βιβλίο αποτελεί την ιδανική συντροφιά αυτές τις ημέρες, που οι έξοδοι έχουν περιοριστεί σημαντικά και αισθητά.

Εμείς προτείνουμε το “1984” του George Orwell, το οποίο θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει σα μια δυστοπία βγαλμένη από το έτος που διανύουμε.

Περίληψη: Το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού, παρακολουθώντας συνεχώς τους πάντες και τα πάντα μέσα από αμέτρητες διαδραστικές τηλεοθόνες, ασκεί τον απόλυτο έλεγχο στις πράξεις και τις συνειδήσεις.

Όλα προσαρμόζονται στη μία και μοναδική αλήθεια, αυτή που πρεσβεύει το Κόμμα, ο μόνος αλάθητος μηχανισμός, του οποίου προσωποποίηση είναι ο Μεγάλος Αδελφός. Όλα, ακόμα και το παρελθόν, όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον, και όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν.

Το έγκλημα της σκέψης είναι το θανάσιμο αμάρτημα. Γι’ αυτό πρέπει να εξαλειφθεί οτιδήποτε οδηγεί στη διάπραξή του: ελευθερία, γλώσσα, ανθρώπινα αισθήματα. Και όποιος υποπέσει σε έγκλημα σκέψης πρέπει να οδηγηθεί στον θάνατο αναμορφωμένος: θα πεθάνει αγαπώντας τον Μεγάλο Αδελφό.

Τιμή: 9,54 €

Μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο εδώ.

2. Μία κούπα

Οι κρύες ημέρες του Φθινοπώρου σε λίγο καιρό θα μας αποχαιρετήσουν δίνοντας τη θέση τους στις ακόμη πιο κρύες ημέρες του χειμώνα. Έτσι, μία κούπα ίσως αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή δώρου, ώστε να σκέφτεται, όταν πίνει τον καφέ ή το τσάι του. Μάλιστα, η παρακάτω κούπα δείχνει ότι ψάξατε αρκετή ώρα για το δώρο, αφού δεν είναι μία απλή κούπα.

Περιγραφή: Πρόκειται για μία κούπα, η οποία αλλάζει χρώμα αναλόγως της θερμοκρασίας, που έχει το ρόφημα που τοποθετείται εντός της.

Τιμή: 6€

Μπορείς να αγοράσεις την κούπα εδώ.

3. Ένα ημερολόγιο

Κάποιοι το λένε ημερολόγιο, κάποιοι agenda, εμείς το λέμε ο-τέλειος-τρόπος-να-οργανώσεις-την-άστατη-καθημερινότητά-σου. Η σωστή οργάνωση και η διαχείριση του χρόνου είναι μία αρκετά σημαντική δεξιότητα, η οποία μπορεί να τον βοηθήσει να “ξεμπερδεύει” με πολλές υποχρεώσεις ακόμη και νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Εμείς πάντως προτείνουμε ένα ημερολόγιο σε μαύρο χρώμα από τη σειρά Moleskine.

Περιγραφή προϊόντος: Τα Moleskine είναι μια σειρά από ιδιαίτερα δημοφιλή ημερολόγια υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διακρίνονται για την ποιότητα του χαρτιού, την ανθεκτική κατασκευή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή και επαγγελματική χρήση

Κύρια χαρακτηριστικά της Moleskine είναι οι στρογγυλεμένες γωνίες, η κορδέλα-σελιδοδείκτης, αλλά και το λαστιχένιο κλείσιμο. Επιπλέον, διαθέτουν εσωτερική τσέπη ενώ ακόμη μπορεί να συμπληρώσεi τα στοιχεία του στην πρώτη σελίδα, ώστε να επιστραφεί στον κάτοχό του, σε περίπτωση που χαθεί.

 

Τιμή: 25,90 €

Μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

4. Ένα παιχνίδι για το PlayStation

Αν το αγόρι σου είναι gamer, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει ένα παιχνίδι για το PlayStation. Ένα από τα games, που σίγουρα θα περιμένει εναγωνίως είναι το Assasin’s Creed Valhalla. Εσύ, λοιπόν, μπορείς να το προπαραγγείλεις, ώστε να είναι από τους πρώτους, που θα το παίξουν.

Περιγραφή παιχνιδιού:  Ένατος αιώνας μ.Χ. Αναγκασμένος να φύγει από τη Νορβηγία λόγω ατελείωτου πολέμου και έλλειψης πόρων, ένας Βίκινγκ με το όνομα Eivor, οδηγεί μια φατρία Νορβηγών πέρα από τη παγωμένη βόρεια θάλασσα στις πλούσιες ακτές του διασπασμένου βασιλειού της Αγγλίας. Η αποστολή τους: να ιδρύσουν έναν νέο, μόνιμο οικισμό με κάθε κόστος.

Στο Assassin’s Creed Valhalla είσαι ο Eivor, ένας τρομερός πολεμιστής Βίκινγκ που έχει μεγαλώσει ακούγοντας ιστορίες δόξας και πολέμου. Εξερευνήστε έναν μυστηριώδη και πανέμορφο ανοιχτό κόσμο στα σκοτεινά χρόνια του Αγγλικού μεσαίωνα. Κάντε επιδρομές τους εχθρούς σας, αναπτύξτε τον οικισμό σας και χτίστε την πολιτική σας επιρροή καθώς προσπαθείτε να κερδίσετε τη θέση σας ανάμεσα στους θεούς της Valhalla.

Πόλεμοι μαίνονται. Βασίλεια θα πέσουν. Αυτή είναι η εποχή των Βίκινγκς.

Το Assassin’s Creed Valhalla χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smart Delivery – αγόρασε το παιχνίδι μια φορά και παίξτο στο Xbox One ή το Xbox Series X όταν είναι διαθέσιμες αυτές οι εκδόσεις του Assassin’s Creed Valhalla.

Η Drakkar Edition περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι Assassin’s Creed Valhalla.
  • Το Berserker Longship Pack περιλαμβάνει ένα επιβλητικό πλοίο Longship με ένα μοναδικό ακρόπρωρο και νέα πανιά.
  • Ένα νέο Skin για να προσαρμόσεις το κοράκι σου.
  • Ένα Set of Runes για να ακονίσεις τα όπλα σου ή να βελτιώσεις τον εξοπλισμό της επιλογής σου.

Με την προπαραγγελία σου αποκτάς μια έξτρα αποστολή The Way Of The Bersekher.

 

Τιμή: 69,99€

Μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

5. Ένα ζευγάρι earbuds

Το νέο trend στα ακουστικά είναι τα earbuds, τα οποία εκτιμούν όλοι και ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το τρέξιμο. Και φυσικά, η αγάπη που δείχνουν τώρα τελευταία όλοι στα earbuds έναντι των κανονικών ακουστικών δεν είναι τυχαία, αφού μπορείς να ακούς μουσική, podcast ή ό,τι άλλο θέλεις χωρίς να κρατάς το κινητό στα χέρια σου.

Περιγραφή: Τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic S είναι τα νέα Bluetooth ακουστικά για να μιλάτε ή να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να κρατάτε το smartphone σας και χωρίς μπερδεμένα καλώδια! Είναι ελαφριά με βάρος μόλις 4.1 gr το κάθε ακουστικό, άνετα με εργονομικό σχεδιασμό και σταθερά για να σας ακολουθούν σε όλες τις δραστηριότητες σας! Σύνδέονται αύτόματα με το smartphone σας με το που βγούν από τη θήκη φόρτισης και έχουν λειτουργία single-ear για να χρησημοποιείτε μόνο το ένα ακουστικό χώρις να χρειάζεται ξανα pairing! Επίσης,  διαθέτουν Game mode που μειώνει την καθυστέρηση του ήχου όταν παίζετε παιχνίδια στο smartphone σας! Διαθέτουν αυτονομία έως 4 ώρες με μία φόρτιση, ενώ η θήκη φόρτισης μπορεί να προσφέρει μέχρι και 12 ώρες επιπλέον χρόνο λειτουργίας για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όλη μέρα!

Τιμή: 34.91€

Μπορείς να τα αγοράσεις εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;