Λάκης Λαζόπουλος: Μίλησε για την απώλεια της γυναίκας του και την τηλεόραση σήμερα
Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένος χθες, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της γυναίκας του και το βιβλίο που έγραψε για αυτήν, αλλά και σε όσα επικρατούν στην τηλεόραση σήμερα.

Αρχικά, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα αυτής της εποχής, και δε δίστασε να αποκαλύψει τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη πολιτικού λόγου από την τηλεόραση.

“Δεν θέλουν πολιτικό λόγο στην τηλεόραση. Θεωρούν ότι η πολιτική είναι κάτι βαρύ. Έχουμε περάσει σε μία εποχή απολιτίκ, με την έννοια ότι η αμάθεια έγινε σημαία. Το ότι δεν ξέρεις ιστορία και δεν έχεις ιστορική μνήμη και με έναν τρόπο απαξιώνεις τα πάντα, αυτό έγινε μία άποψη, αλλά ουσιαστικά είναι αμάθεια”, είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του είπε τα εξής:

“Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει, γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες «περνάω αυτό, δώστε μου αυτό». Από την αρχή, το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα.”

Έπειτα, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τη σύζυγό του, Τασούλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε τα εξής:

“Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πώς το έγραψα. Έφυγε το μολύβι και ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;