Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία: Κοινή συνέντευξη Τύπου Κεραμέως με Τσιόδρα - Πότε θα γίνει
Από κοινού ανακοινώσεις αναμένεται να κάνουν Σωτήρης Τσιόδρας με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τη σταδιακή επαναλειτουργία των σχολείων

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία: Κοινή συνέντευξη Τύπου Κεραμέως με Τσιόδρα

Αύριο, Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, αναμένεται να γίνει από κοινού παρουσίαση των μέτρων εκείνων που αφορούν τη σταδιακή επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών.

Αναλυτικότερα, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μαζί με τον γνωστό λοιμωξιολόγο και καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, κο Νίκο Χαρδαλιά, θα παρουσιάσουν από κοινού τα μέτρα για την επαναλειτουργία των σχολείων.

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία – (Ημερομηνίες)

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τα μαθήματα να ξεκινήσουν για τους μαθητές και μαθήτριες της τρίτης Λυκείου τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Αναμένεται να ακολουθήσουν στις 25 Μαΐου 2020 οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και τα Γυμνάσια.

Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, αναμένεται να ανοίξουν την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα γίνει με τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή, μιλώντας στο Open TV, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε σε ενδεχόμενη παράταση του σχολικού έτους, όπου σύμφωνα με την ίδια:

«όχι πέραν του τέλους Ιουνίου κι έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς νωρίτερα, αλλά όχι για όλες τις βαθμίδες», ενώ, όπως έχει επανειλημμένα υποστηριχθεί, στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι η ολοκλήρωση των Πανελληνίων εντός του Ιουλίου.

Αυτό άλλωστε, επιβεβαίωσε -σε συνέντευξή της- και η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι πανελλαδικές θα έχουν τελειώσει έως 15 Ιουλίου.

Πανελλήνιες 2020 με αποστάσεις και μάσκες προστασίας – Πώς θα εξεταστούν οι υποψήφιοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;