Πανελλήνιες 2020 με αποστάσεις και μάσκες προστασίας - Πώς θα εξεταστούν οι υποψήφιοι
Πανελλήνιες 2020: Δείτε αναλυτικά!

Πανελλήνιες 2020 – Πώς θα εξεταστούν οι υποψήφιοι – Μάσκες, γάντια και αποστάσεις

Όπως αναφέρουν πληροφορίες και πηγές, όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας αναμένεται φέτος να αξιοποιηθούν προκειμένου να γίνουν οι Πανελλήνιες 2020, οι οποίες και θα διοργανωθούν με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και τήρησης των αποστάσεων ανάμεσα στους υποψηφίους.

Κατά πώς φαίνεται, θα χρειαστούν οι αίθουσες τόσο των Λυκείων όσο και των Γυμνασίων, αλλά και σχεδόν οι διπλάσιοι εκπαιδευτικοί – επιτηρητές, πράγμα που αποδεικνύεται “γρίφος” για το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΤΑ ΝΕΑ, είναι πιθανόν οι εκπαιδευτικοί να αρνηθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εξετάσεων για να μην κινδυνεύσει η υγεία τους, ενώ, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα όλα τα λύκεια και γυμνάσια της χώρας, θα πρέπει να έχουν αποδεσμευτεί όλες οι αίθουσες των σχολείων και να έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα σχετικά με το πόσα άτομα θα εξετάζονται ταυτόχρονα σε κάθε αίθουσα, αλλά και το τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά οι υποψήφιοι.

Πανελλήνιες 2020 – Πώς θα εξεταστούν οι μαθητές

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, γύρω στις 12,13 ή 14 Ιουνίου, όλες οι αίθουσες των Γυμνασίων ή Λυκείων της χώρας θα πρέπει να έχουν αποδεσμευθεί, ώστε να λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλήνιες 2020, ενώ, με βάση τα έως τώρα δεδομένα, φέτος θα έχουμε φέτος βαθμολογικά κέντρα στη χώρα, καθώς και διπλάσιο αριθμό εκπαιδευτικών που θα ασχοληθούν με την αξιολόγηση των γραπτών των υποψηφίων.

Συνεχής ενημέρωση για τις Πανελλήνιες 2020 στο Neolaia.gr

Πανελλήνιες 2020 – Συστάσεις ασφαλείας (Με μάσκες και αντισηπτικά)

Σύμφωνα με τις συστάσεις και τα μέτρα για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, στα εξεταστικά κέντρα δεν θα πρέπει να διαγωνίζονται πάνω από 7- 8 άτομα με αποστάσεις μεταξύ τους, καλά αεριζόμενες αίθουσες και έναρξη της διαδικασίας πολύ νωρίς το πρωί για να αποφευχθούν προβλήματα υψηλών θερμοκρασιών.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι φέτος θα δώσουν Πανελλήνιες 2020, εφοδιασμένοι με μάσκες και αντισηπτικά σε αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες.

Επαναληπτικές τον Σεπτέμβριο για όσους νοσήσουν

Όπως αναφέρουν τα “ΤΑ ΝΕΑ”, αναμένεται να υπάρξει ειδική μέριμνα για ευπαθείς ομάδες, αναφορικά με τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες 2020, ενώ αναμένεται να υπάρξει και η δυνατότητα για επαναληπτικές εξετάσεις για παιδιά που θα νοσήσουν από τον ιό, πράγμα που μάλιστα επεσήμανε σε συνέντευξή της σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι και η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Ζαχαράκη για σχολεία – Μέχρι πότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι Πανελλήνιες 2020 (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;