Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του - Νέα στοιχεία για τις συνθήκες της σύγκρουσης
Από τα δακτυλικά του αποτυπώματα αναγνωρίστηκε ο Κόμπι Μπράιαντ, σύμφωνα με ιατροδικαστές

Ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος της Κυριακής, μεταξύ των οποίων, κι αυτή του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, η σορός του 41χρονου πρώην μπασκετμπολίστα αναγνωρίστηκε επισήμως μαζί με τρεις ακόμη. Εκείνες του πιλότου Αρά Ζομπαγιάν, του 56χρονου προπονητή μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι και της 45χρονης Σάρα Τσέστερ, που ήταν στο ελικόπτερο μαζί με την κόρη της, Πέιτον.


Στο τραγικό δυστύχημα της Κυριακής έχασαν επίσης τη ζωή τους: η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα, η σύζυγος (Κέρι) και η κόρη (Αλίσα) του Τζον Αλτομπέλι, η Πέιτον Τσέστερ και η προπονήτρια Κρίστεν Μάουζερ.

Ήδη οι αρχές ταυτοποίησαν τη σορό του 56χρονου προπονητή Τζον Αλτομπέλι, του πιλότου του ελικοπτέρου, Αρα Ζομπαγιάν και της 45χρονης προπονήτριας Σάρα Τσέστερ, ανάμεσα τους και του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Η ταυτοποίηση ήταν δύσκολη, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης και της φωτιάς που ξέσπασε αμέσως μετά, επομένως δεν ήταν εύκολο να αναγνωρίσουν τα θύματα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ερευνήτριας της υπόθεσης, Τζένιφερ Χόμεντι, το ελικόπτερο πετούσε υπερβολικά χαμηλά και η ταχύτητα της πτώσης ήταν μεγαλύτερη των 2.000 ποδιών το λεπτό.

Όπως είπε η ίδια, «Γνωρίζουμε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ότι το ελικόπτερο έγειρε αριστερά. Ήταν ένα τρομακτικό πεδίο ατυχήματος».

Από τις έρευνες προκύπτει ότι, λόγω της ομίχλης, ο πιλότος δεν είχε ορατότητα και οδηγούσε στα τυφλά, με αποτέλεσμα να μη διακρίνει τον λόφο, καθώς το ελικόπτερο δε διέθετε σύστημα εντοπισμού.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, οι πτήσεις στην περιοχή είχαν απαγορευτεί ως το απόγευμα της ημέρας που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Δείτε ακόμα:

O ΛεΜπρόν Τζέιμς αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ: «Δώσε μου δύναμη από τον ουρανό και πρόσεχέ με»

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα 9 θύματα από την πτώση του ελικοπτέρου (Photos)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά για τον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
FT
0 - 1
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;