Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα 9 θύματα από την πτώση του ελικοπτέρου (Photos)
Ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος - 3 παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει από εχθές η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή (26/01) σε τραγικό δυστύχημα, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο βρίσκονταν, στο Καλαμπάσας.

Μια μέρα μετά, Δευτέρα 27/01, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης των 9 θυμάτων-επιβατών του ελικοπτέρου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη στην περιοχή Καλαμπάσας, στην Νότια Καλιφόρνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες και κατέπεσε στο έδαφος.

Τα θύματα, λοιπόν, του τραγικού δυστυχήματος της Κυριακής είναι οι: Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζίτζι Μπράιαντ, ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του Κέρι, η κόρη του, Αλίσα Αλτομπέλι, η προπονήτρια της Τζίτζι, Κριστίνα Μάσιερ, η συμπαίκτρια της Τζίτζι, Πέιτον Τσέστερ και η μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις πρώτες έρευνες, το δυστύχημα οφείλεται στην έντονη ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι πυροσβέστες έλαβαν κλήση λίγο πριν τις 21:37 (ώρα Ελλάδας) για το δυστύχημα, το οποίο  προκάλεσε πυρκαγιά σε έναν λόφο.

Δείτε ακόμα:

Κόμπι Μπράιαντ: Η ζωή ενός θρύλου στο ΝΒΑ

Δημοσιεύσεις αθλητών & φίλων για τον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ – Ο Αντετοκούνμπο διαγράφει τα social media

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;