Δημοσιεύσεις αθλητών & φίλων για τον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ - Ο Αντετοκούνμπο διαγράφει τα social media
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μπάρακ Ομπάμα και πολλοί άλλοι αντιδρούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει από εχθές η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή σε τραγικό δυστύχημα, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο βρίσκονταν, στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο, στο οποίο βρισκόταν ο Κόμπι Μπράιαντ, τυλίχθηκε στις φλόγες και κατέπεσε στο έδαφος, ενώ η είδηση διαδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα και προκάλεσε πανικό στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, με εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να σπεύδουν να εκφράσουν τη θλίψη τους να και συλλυπηθούν την οικογένεια του εκλιπόντος μπασκετμπολίστα και της κόρης του.

Δεκάδες αθλητές, ηθοποιοί, πολιτικοί και πολλές άλλες γνωστές προσωπικότητες έκαναν σχετικές δημοσιεύεις στα social media, ενώ μέσα σε λίγες ώρες, σημειώθηκαν περίπου 15 εκατομμύρια tweets.

Ο αγαπημένος και παγκοσμίου φήμης μπασκετμπολίστας, γνωστός και με το όνομα, «Black Mamba», υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες του μπάσκετ που έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ, με 18 all star εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, όπου θήτευσε αποκλειστικά στους Los Angeles Lakers.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στο παγκόσμιο αθλητικό κοινό, ενώ – μεταξύ άλλων- και ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, φαίνεται εξίσου σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, με τον οποίο διατηρούσε και προσωπική σχέση, αφού δούλεψε μαζί του πολλές φορές στο παρελθόν, όπως το καλοκαίρι του 2019.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λοιπόν, εκφράζει με τον δικό του τρόπο το πένθος του, αφού, αντί να κάνει κάποια ανάρτηση, εκείνος αποφάσισε να κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media, στο Twitter και στο Instagram.

 

Σωρεία δημοσιεύσεων στα social media για τον ξαφνικό θάνατο του θρυλικού μπασκετμπολίστα, Κόμπι Μπράιαντ:

Δείτε ακόμα:

Κόμπι Μπράιαντ: Η ζωή ενός θρύλου στο ΝΒΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;