Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά για τον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σπάει τη σιωπή του, μια μέρα αφού απενεργοποίησε τους λογαριασμούς του στα social media

Για πρώτη φορά, ο μεγάλος μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολίασε τον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, αφού από χτες είχε απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στα social media.

Ο χαμός του Κόμπι Μπράιαντ, κορυφαίου παίκτη του ΝΒΑ, έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στο παγκόσμιο αθλητικό κοινό, ενώ – μεταξύ άλλων- και ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, φάνηκε εξίσου σοκαρισμένος, αφού μαζί του διατηρούσε και προσωπική σχέση, καθώς είχαν δουλέψει μαζί στο παρελθόν, όπως το καλοκαίρι του 2019.

Αντί να κάνει κάποια ανάρτηση, λοιπόν, ο Γιάννης αποφάσισε χτες να κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media, στο Twitter και στο Instagram.

Σήμερα ο MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, εξήγησε τα εξής:

«Ο καθένας αντιμετωπίζει την τραγωδία με τον δικό του τρόπο. Έζησα μια τραγωδία πριν από μερικά χρόνια με τον πατέρα μου. Δεν βγήκα να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω ότι έχω επηρεαστεί πολύ από αυτό. Η χθεσινή μέρα ήταν φριχτή για όλους, για το μπάσκετ, για όλους. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, στη Βανέσα και τα παιδιά που έμειναν πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε για αυτούς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ».

«Το μεγαλείο του ως μπασκετμπολίστας και ως άνθρωπος εκτός γηπέδου. Είχε αυτό το χάρισμα, νομίζω ότι άγγιξε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, την οικογένεια μου, τόσους που δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Δεν έχω να πω πολλά. Απλώς να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η ζωή η οικογένεια. Δεν ξέρω τι να πω, προσπαθώ να το αντιμετωπίσω, είμαι άνθρωπος. Όλοι το αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο. Θυμάμαι τις κουβέντες μας… Με άλλαξε, άλλαξε το ποιος είμαι… Σίγουρα με βοήθησε», ενώ συνέχισε, λέγοντας ότι:

“Με ενέπνευσε να μην φοβάμαι, να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος και να κάνω τη δουλειά μου, να είμαι χαμογελαστός, να θυσιάσω πολλά για να πετύχω. Η οικογένειά σου ξέρει τι σημαίνει αυτό που κάνεις, ότι αγαπάς το παιχνίδι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμα:

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα 9 θύματα από την πτώση του ελικοπτέρου (Photos)

Κόμπι Μπράιαντ: Η ζωή ενός θρύλου στο ΝΒΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;