Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σου;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές! Ανακάλυψε την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Ταύρος

Επαναστατική διάθεση

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η μικρή γεύση επαναστατικής και αντιδραστικής διάθεσης που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του 2018, πλέον θα σας δώσει αυτή η χρονιά, την ανάσα ελευθερίας για όσα σας έχουν κουράσει και φυσικά σας προϊδεάζει πως σύντομα θα πάρετε την σκυτάλη της ζωής, και των αποφάσεων, για αρκετά χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης και των ευκαιριών, βρίσκεται πλέον στον Τοξότη, ως τον Δεκέμβριο του 2019, όπου και περνά στον Αιγόκερω, ένα γήινο ζώδιο συμβατό με τη φύση σας.
Ως τότε όμως, αισθάνεστε άβολα ίσως με τις προκλήσεις του. Διότι έχετε ένα πρακτικό και αργό σε αποφάσεις –τρόπο δράσης, επομένως, η ευμετάβλητη και φλογερή φύση του Δία, είναι «ξένη» προς την νοοτροπία σας.

Τα ωραία όμως στη ζωή, έρχονται μέσα από προκλήσεις και διαφορετικές εμπειρίες που μας εμπλουτίζουν! Κατά την έννοια αυτή, θα έχετε να αντιμετωπίσετε ευκαιρίες που προκύπτουν από μία βαθύτερη σπίθα, την οποία θα ανακαλύψετε. Θα κατανοήσετε πως βαθιά στην ψυχή, κρύβεται η προσδοκία της αλλαγής, της σπίθας, του ενθουσιασμού.

Θα είναι αρχικά δύσκολο να το συνειδητοποιήσετε, όμως θα ανακαλύψετε ταλέντα και δυνατότητες που παρέμεναν ανεκμετάλλευτες. Και φυσικά σας προετοιμάζει αυτή η χρονιά για την επόμενη, που θα έχει τον Δία σε ζώδιο περισσότερο αρμονικό με το πρακτικό σας πνεύμα.

Ως τότε, εμβαθύνετε, ασχοληθείτε με τις αξίες και με τις επενδύσεις για το «μέλλον».

Ο Κρόνος, ο κριτής του ζωδιακού, βρίσκεται πλέον στο ζώδιό του, από τα Χριστούγεννα του 2017. Συμβατός και αρμονικός προς τις προσωπικές σας ανάγκες, θα φέρει σημαντική στήριξη στη ζωή σας, για μία τριετία περίπου.

Σε επίπεδο γνώσης και επιμόρφωσης, μπορείτε να πετύχετε υψηλούς στόχους και να αναγνωριστείτε για όσα έχετε διδαχτεί. Θα αξιοποιήσετε γνώσεις, θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα μοιραστούν τη σοφία τους και τις εμπειρίες τους μαζί σας. Θα είναι μία χρονιά, κατά την οποία θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα πιστέψετε στις ικανότητές σας. Θα έχετε υπομονή, στωικότητα, επιμονή και μεθοδικότητα, για να φθάσετε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά της ενδιαφέρουσας τριετίας, άρα η εμπειρία του προηγούμενου έτους, θα πρέπει να γίνει οδηγός σας, προκειμένου να κινηθείτε μεθοδικό προς την κατάκτηση του στόχου σας.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της χρονιάς για σας, «κρύβεται» στην πορεία του Ουρανού…

Ο Ουρανός σε ένα ζώδιο φωτιάς, στον Κριό, αναστατώνει τον βαθύτερο εαυτό σας από το 2010. Φέρνει στο φως μνήμες και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Ίσως μάλιστα, να επιθυμείτε μία «απόδραση» από τους περιορισμούς. Με ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων, θα μπορείτε στο εξής να είστε περισσότερο διορατικοί. Αλλά χρειάζεται να παραμένετε ψύχραιμοι και ήρεμοι, αφού η ζωή σας είναι περιορισμένη σε πλαίσια. Η υπομονή που σας χαρακτηρίζει είναι πάντα το εφόδιό σας.

Με την εμπειρία του Ουρανού, η ιδεολογία σας δεν θα είναι ιδιαίτερα δογματική, ή δεν θα αντιμετωπίζετε δογματική συμπεριφορά από εκείνους που πιέζουν αφόρητα και επηρεάζουν το περιβάλλον.

Ο Ουρανός διανύει τις τελευταίες ζωδιακές μοίρες του Κριού και πάλι ως την 7η Μαρτίου 2019 (μετά από ένα σύντομο διάστημα στον ζώδιό σας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους), και από την 7η Μαρτίου και μετά, περνά οριστικά στο ζώδιό σας για τα επόμενα έξι περίπου χρόνια.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο λοιπόν, έχετε ήδη την αίσθηση της αλλαγής που θα επιδιώξετε. Λιγότερο υπομονετικοί, περισσότερο αντιδραστικοί, ή απελευθερωμένοι, θα ξαφνιάσετε το περιβάλλον σας. Επειδή βέβαια, η είσοδος το Ουρανού στο ζώδιό σας, δεν περιορίζεται σε λίγες γραμμές, ή σε ένα έτος, θα πρέπει να περιμένετε απρόοπτες και ενδιαφέρουσες προσωπικές μεταβολές στην προσωπική σας έκφραση. Θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε με αλλαγές ουσιαστικές στην προσωπικότητά σας και στον τρόπο που θα λειτουργείτε στο εξής.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα βρέθηκε στον Κριό στα μέσα της Άνοιξης του 2018 και άγγιξε τα κρυφά σας όνειρα και βιώματα ή μυστικά της ψυχής. Στην αρχή του 2019 και ως την 17η Φεβρουαρίου, θα είναι στο τέλος των Ιχθύων για τελευταία φορά και έκτοτε οριστικά στον Κριό για τα επόμενα πέντε περίπου χρόνια.

Στο τέλος των Ιχθύων θα σας φέρει σε επαφή με οράματα και στόχους που δεν ολοκληρώσατε, προφανώς διευκρινίζοντας ποιοι μπορούν στο μέλλον να έχουν ουσία και σημασία για σας. Επίσης θα αισθανθείτε άνετα ή άβολα με κάποιες κοινωνικές γνωριμίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε επιπρόσθετα θέματα του νέου έτους, μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Δίδυμοι (Δείτε στην επόμενη σελίδα)

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;