Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σου;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές! Ανακάλυψε την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019

Από την Λίλιαν Σίμου

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Κριός

Νέες προοπτικές

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Έτος -σταθμός για σας, ήταν το 2010 και έκτοτε τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν αρκετά δύσκολα για σας. Ανατροπές, εμπόδια, διάλυση, αλλαγές, συνεχείς δονήσεις, ας έφεραν σε αδιέξοδο ενίοτε, ή σε εγρήγορση και αντίδραση με τόλμη και αμεσότητα.

Ήδη τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, σας έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το τοπίο δεν ολοκληρώθηκε και ακόμη θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Ωστόσο, ήδη κατά τη διάρκεια του 2018 θα διαπιστώσατε αλλαγές βαθιές και ριζικές.

Η μάχη ως προσωπικό στοίχημα, ατονεί σταδιακά και θα ανατρέψετε τις αξίες και τις προτεραιότητές σας πλέον.

Στον παρόντα χρόνο, θα φανεί η εσωτερική σας δύναμη και αντοχή και είναι βασικό θα θέσετε υψηλούς στόχους πλέον. Ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο, γνώση και νέες προοπτικές, θα σας συναρπάσουν.

Ας αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και κινήσεις, για να χαρείτε τα θετικά του 2019. Είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου οργανώσετε τον τρόπο για να κατακτήσετε την κορυφή!

Ο Δίας, πλανήτης που ενδυναμώνει και προσφέρει το έδαφος για ευκαιρίες και ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του έτους βρίσκεται στον Τοξότη. Πρόκειται για ένα ζώδιο συμβατό με σας, φέρνει θετική σκέψη και νέες προοπτικές. Θα αισθάνεστε αισιοδοξία, ανοίγοντας ξανά, δρόμους προς το μέλλον. Θα έχετε μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και θα ξαναβρείτε την φλόγα που φωτίζει την ψυχή και αναζητά νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Η ζωή θα μοιάζει με ταξίδι, νοερό ή φυσικό και θα μπορείτε πλέον. Είναι η εποχή που σας ταιριάζει για κάθε νέο ορίζοντα!

Ο Κρόνος, ο δεύτερος δάσκαλος του ζωδιακού, βρίσκεται από τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2017, στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω.

Πολύ σημαντική η τριετία που ξεκινά για σας, για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου! Σημαντικό για την ταχύτητα με την οποία λειτουργείτε, δράτε και αντιδράτε, ωστόσο, ο Κρόνος απαιτεί και κάποια άλλα ουσιαστικά χαρακτηριστικά: ποιότητα, σεβασμό, αξίες, υπομονή και σύνεση.

Η βιαστική σας φύση, δύσκολα επιτρέπει να αναπτυχθούν μεγαλόπνοα σχέδια. Τα θέλετε όλα άμεσα, γρήγορα, παρορμητικά. Οι αποφάσεις δεν έχουν πάντα σχεδιασμό, οργάνωση, μεθοδικότητα.

Η μεγάλη πρόκληση για σας, λοιπόν, έρχεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ως το τέλος του 2020.

Ανταποκριθείτε θέτοντας ουσιαστικούς στόχους, επιμένοντας στην αξία σας και στην ανάγκη να αναγνωριστείτε. Με τη γνώση και την εμπειρία, σαν βασικά σας όπλα, μη ξεχνάτε να ξεκαθαρίζετε πρώτα στην σκέψη και μετά στην πράξη, τις διαφορές σας με τους άλλους. Θα επικρατήσετε, όπως φαίνεται σε πρώτο βαθμό, αλλά είτε φθάσετε είτε όχι στην κορυφή, υπάρχει η επιθυμία να προωθήσετε το έργο σας και να αναγνωριστείτε ως άξιοι προσοχής. Θα ασχοληθείτε σοβαρά με την κοινωνική σας εικόνα και έχετε μεγάλες προσδοκίες ως το 2021.

Στο ζώδιό σας κινείται ακόμη ο Ουρανός για λίγους μήνες, αφού έκανε ήδη την είσοδό του για ένα χρονικό διάστημα στον Ταύρο, από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στο προσωπικό σας προφίλ και θα είναι εκεί για δύο χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική σας νέα έκφραση, περισσότερο εκκεντρική ή επαναστατική για πολλούς, όπως και αρκετά συνυφασμένη με το «μέλλον» καθώς αδημονείτε πλέον να βρεθείτε πιο μπροστά από την εποχή, να καινοτομήσετε και να ανατρέψετε ό,τι σας ενοχλεί, ή έχει θεωρηθεί παρωχημένο.

Στην τελευταία αυτή περίοδο της διαδρομής του στον Κριό, εξακολουθείτε να δονείτε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος. Σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην κοινωνική ζωή, απομακρύνονται πλέον και οριστικά, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτή η ανατροπή ή σοβαροί κλυδωνισμοί. Η ζωή κυλά με εκπλήξεις για σας, αλλά και για όσους σας περιβάλλουν.

Από την 7η Μαρτίου 2019, καθώς πλέον ο Ουρανός θα περάσει οριστικά στον Ταύρο για την επόμενη περίπου εξαετία, θα διαμορφώσετε νέες αξίες και πολύτιμες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα είστε σε ετοιμότητα αλλά και προσμονή, προκειμένου να βάλετε άλλες προτεραιότητες σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Θα ανακαλύψετε την ομορφιά στην απλότητα και στην σταθερότητα και σε ό,τι είναι απτό και αυταπόδεικτο. Θα είστε λιγότερο παρορμητικοί και περισσότερο επιλεκτικοί, σε θέματα που θα κάνουν τη ζωή σας απολαυστική.

Ο Χείρωνας, ο σημαντικός πλανητοειδής των Κενταύρων, βρίσκεται μετά από μισό αιώνα ξανά στο ζώδιό σας. Ήδη έκανε την είσοδό του από τα μέσα της Άνοιξης του 2018 και παρέμεινε εκεί ως τον Σεπτέμβριο του 2018, για να επιστρέψει για λίγους μήνες στο τέλος των Ιχθύων. Επανέρχεται οριστικά στον Κριό, από την 17η Φεβρουαρίου. Κατά συνέπεια, από φέτος και για τα επόμενα χρόνια, ο Χείρωνας θα είναι ένας σοφός οδηγός, θεραπευτικής και μέντορας για σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε τρόπους αυτοθεραπείας, να αισθανθείτε δύναμη σε πνεύμα, ψυχή και σώμα. Να επουλώσετε τραυματικές εμπειρίες των προηγουμένων ετών.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε επιπρόσθετα θέματα του νέου έτους, μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019: Ταύρος (Δείτε στην επόμενη σελίδα)

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;