15 ταινίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή
Κάποιες ταινίες μπορούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να σε προβληματίσουν!

6.Wild

Με τη διάλυση του γάμου της και τον θάνατο της μητέρας της, η Τσέριλ Στρέιντ χάνει κάθε ελπίδα. Αφού περάσει χρόνια επιφορτισμένη μια παράλογη συμπεριφορά, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Χωρίς καμία εμπειρία, αλλά τεράστια αποφασιστικότητα, η Τσέριλ φορτώνεται ένα σακίδιο στην πλάτη και περιδιαβαίνει περισσότερα από χίλια μίλια του ορεινού Pacific Crest Trail ολομόναχη.

7.Pay It Forward

Ο 11χρονος Τρέβορ βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να βοηθήσει τον κόσμο. Προτρέπει να κάνουμε καλό χωρίς αντάλλαγμα και να το ζητήσουμε κι από τρεις μας συνανθρώπους.

8.Dead Poets Society

O ντροπαλός Τοντ Αντερσον είναι ο νέος μαθητής ενός αυστηρού σχολείου αρρένων, όπου ο αδελφός του υπήρξε αριστούχος. Ο συγκάτοικός του, Νιλ, έξυπνος και δημοφιλής, ζει με την καταπίεση του πατέρα του. Η ζωή των δύο και των υπολοίπων συμμαθητών τους θα αλλάξει σύντομα με την έλευση ενός καινούργιου καθηγητή, του Κίτινγκ, που θα τους σπρώξει να πάνε ενάντια στο κατεστημένο. H διάσημη και λυτρωτική ταινία του Γουίαρ, σχετικά με έναν νεωτεριστή καθηγητή που μέσα στο αρτηριοσκληρωτικό περιβάλλον ενός κολεγίου, προσπαθεί να διδάξει στους μαθητές του την αξία της ποίησης και την αγάπη για τη ζωή.

9.La vita è bella

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ένας Εβραίος ζει ένα υπέροχο ειδύλλιο με μια γυναίκα, έχοντας ως όπλο το χιούμορ του. Λίγα χρόνια αργότερα θα προσπαθήσει με τη βοήθεια και πάλι του χιούμορ του να προστατέψει τον μικρό τους γιο από τους Ναζί καθώς θα βρεθούν σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.

10.Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Προς μεγάλη του έκπληξη ο Τζόελ ανακαλύπτει πως η φίλη του Kλέμενταϊν έσβησε τις αναμνήσεις της σχέσης τους από την μνήμη της. Σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας έρχεται κι αυτός σ’ επαφή με τον εμπνευστή και εφευρέτη της διαδικασίας, Δρ. Χάουαρντ Μίρτσβιακ στην κλινική Λακούνα, και του ζητά να σβήσει και από τη μνήμη του την Κλέμενταϊν. Καθώς οι αναμνήσεις του Τζόελ σιγά σιγά εξαφανίζονται, αυτός αρχίζει να ανακαλύπτει και πάλι την αγάπη του για την Κλεμεντάιν. Από τα βάθη των…υπολειμμάτων του μυαλού του, θα προσπαθήσει να διακόψει τη διαδικασία. Κι ενώ ο Δρ. Μίρτσβιακ και οι βοηθοί του τον κυνηγούν μέσα στον λαβύρινθο των δικών του αναμνήσεων, είναι πια σαφές πως ο Τζόελ δεν μπορεί να βγάλει την Κλέμενταϊν από το μυαλό του.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3 
 1 
 1