15 ταινίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή
Κάποιες ταινίες μπορούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να σε προβληματίσουν!

11.Forrest Gump

Η υπόθεση της ταινίας αφορά την απίθανη ιστορία ενός διανοητικά καθυστερημένου αλλά καλόκαρδου Αμερικανού, του Forrest Gump, ο οποίος κατορθώνει να βγαίνει νικητής μέσα από κάθε δοκιμασία της πατρίδας του. Μικρός σε ηλικία αντιμετωπίζει και κάποια αναπηρία στα πόδια του και αναγκάζεται να φορέσει ειδικές σιδερένιες θήκες, που τον κάνουν να περπατά περίεργα. Το ιδιότυπο αυτό βάδισμά του προσέχει ένας νεαρός και άσημος τότε τραγουδιστής, ο Elvis Priesley, που μένει στην πανσιόν της μητέρας (Sally Field) του Forrest και το υιοθετεί στις εμφανίσεις του στη σκηνή.

12.(500) Days of Summer

Ο Tom είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός κειμενογράφος ευχετήριων καρτών που μένει άναυδος όταν η κοπέλα του Summer τον αφήνει. Απεγνωσμένος αρχίζει να αναπολεί τις 500 ημέρες που περάσανε μαζί στην προσπάθειά του να καταλάβει τι πήγε στραβά.

13.Seven Years in Tibet

Ο αυστριακός Χάινρικ Χάρερ ταξιδεύει ως τις βουνοκορφές του Θιβέτ για να αποφύγει τον πόλεμο, αφήνοντας την γυναίκα του πίσω. Εκεί θα μπει στην απαγορευμένη πόλη της Λάσα και θα γίνει πιστός φίλος του Δαλάι Λάμα.

14.Life of Pi

Ο Πι Πάτελ είναι ένα 16χρονο αγόρι, γιος ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου. Μια μέρα, όλη η οικογένεια μαζί με πλήθος ζώων επιβιβάζονται σε ένα πλοίο με προορισμό τον Καναδά, προκειμένου να χτίσουν μια νέα ζωή. Στην πορεία, το πλοίο βυθίζεται και ο Πι σώζεται σε μια βάρκα στην μέση του Ειρηνικού ωκεανού, μαζί με μια ύαινα, έναν ουρακοτάγκο, μία ζέβρα και μια τίγρη της Βεγγάλης.

15.The Kings of Summer

Ο Τζο Τόι είναι στα πρόθυρα της εφηβείας και νιώθει άβολα που ο εργένης πατέρας του, Φρανκ, προσπαθεί να του χειραγωγήσει τη ζωή.
Ως δήλωση προσωπικής ελευθερίας, ο Τζο το σκάει σε ένα ξέφωτο στο δάσος, παρέα με τον κολλητό του, Πάτρικ, και έναν παράξενο νεαρό, τον Μπιάτζιο. Εκεί, τους ανακοινώνει πως θα χτίσουν ένα σπίτι, μακριά από τον έλεγχο των γονέων και τις περιττές ευθύνες. Όταν το προχειροφτιαγμένο τους κατάλυμα είναι έτοιμο, οι τρεις τους γίνονται άρχοντες του πεπρωμένου τους, μόνοι βαθιά στο δάσος.

Δες και αυτό: 6 ταινίες που μπορείς να δεις σήμερα και να κοιμηθείς σαν πουλάκι!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3 
 1 
 1