6 ταινίες που μπορείς να δεις σήμερα και να κοιμηθείς σαν πουλάκι!
Ταινίες για χαλάρωμα!

Υπάρχουν ταινίες που μπορούν να σε ξεκουράσουν και να κοιμηθείς με ευχάριστη διάθεση!

Γύρισες από τη δουλειά, το γυμναστήριο ή τη σχολή και το μόνο που θες να κάνεις είναι να αράξεις και να απολάυσεις μια ταινία που θα σε χαλαρώσει και θα σε ετοιμάσει για το κρεβάτι; Υπάρχουν ταινίες αναλαφρες που δε χρειάζεται να σκεφτείς και είναι απλά διασκεδαστικές!

Αυτές είναι οι ταινίες: 

1.Get Him to the Greek

Ένας φιλόδοξος νεαρός, στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας, αναλαμβάνει την πρώτη του δύσκολη αποστολή: να συνοδεύσει έναν ατίθασο, αυτοκαταστροφικό κι αλαζόνα ροκ σταρ που είναι απόλυτα βυθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και τις κραιπάλες, μετά τον πρόσφατο άσχημο χωρισμό του από τη γυναίκα του, στο Greek Theatre του Λος Άντζελες όπου θα λάβει χώρα η πρώτη συναυλία της περιοδείας επανόδου του. Με την απειλή του αυταρχικού αφεντικού του να κρέμεται από πάνω του προκειμένου να φροντίσει ώστε να μην πάθει τίποτα ο διάσημος τραγουδιστής μέχρι να φτάσει έγκαιρα στο Λος Άντζελες για τη συναυλία, ο εκπρόσωπος της δισκογραφικής καταλήγει να του κάνει όλα τα χατίρια, υπομένοντας στωικά κάθε είδους βασανιστήρια…

2.Wedding Crashers

Δύο κολλητοί φίλοι και ορκισμένοι εργένηδες, ο Τζον (Όουεν Γουίλσον) και ο Τζέρεμι (Βινς Βον) έχουν λύσει το πρόβλημα της ανεύρεσης περιστασιακού ερωτικού συντρόφου, πηγαίνοντας απροσκάλεστοι σε γαμήλιες δεξιώσεις. Το σχέδιό τους λειτουργεί ρολόι μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται στο γάμο των Κλίαρι και γνωρίζουν τον πραγματικό έρωτα στα πρόσωπα των δύο μικρότερων αδερφών της νύφης, της Κλαιρ (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς) και της Γκλόρια (Ίσλα Φίσερ). Πλέον, οι δύο φίλοι ούτε θέλουν, αλλά ούτε και μπορούν να ξεφύγουν από την τρελή οικογένεια Κλίαρι, η οποία σύσσωμη τους “πολιορκεί” στενά, οδηγώντας τους με το ζόρι, εκεί που δεν φαντάζονταν

3.The Ugly Truth

Η Άμπι Ρίχτερ είναι μια ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον Κο Τέλειο. Η καθημερινότητά της χτυπάει ξαφνικά κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουεϊ, έναν σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να «ξεράσει» στον αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος τσαρλατάνος αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου.

4.The Hangover

Δυο μέρες πριν παντρευτεί ο Doug πηγαίνει στο Λας Βέγκας μαζί με τρεις φίλους του για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι. Την επόμενη μέρα όμως, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους δεν θυμάται τίποτα. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι για κάποιο λόγο, μια τίγρης βρίσκεται στο μπάνιο τους, ένα μωρό 6 μηνών βρίσκεται στην ντουλάπα της σουίτας που διαμένουν, και το σημαντικότερο… ο Doug ειναι άφαντος! Οι τρεις φίλοι, έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή τους, θα πρέπει να μαζέψουν ότι στοιχείο έχουν στα χέρια τους για να θυμηθούν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ, ώστε να βρούν τον Doug και να επιστρέψουν για τον γάμο.

5.Horrible Bosses

Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ το μόνο πράγμα που θα έκανε τη δουλειά τους πιο ανεκτή θα ήταν να δουν τα αφεντικά τους να γίνονται σκόνη. Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι με τη βοήθεια λίγων παραπάνω ποτηριών και τις αμφίβολες συμβουλές ενός πρώην κομπιναδόρου, οι τρεις φίλοι θα σκαρώσουν ένα πολύπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο να ξεφορτωθούν μια για πάντα τα αφεντικά τους. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: ακόμα και τα πιο καλοσχεδιασμένα σχέδια είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα μυαλά που κρύβονται από πίσω τους.

6.Ghosts of Girlfriends Past

Κατά τη διάρκεια του γάμου του αδερφού του, ένας εργένης στοιχειώνεται από τα φαντάσματα των γυναικών που είχε στη ζωή του κατά καιρούς.

 

Δες και αυτό: 10 ταινίες του παρελθόντος που θα πρέπει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 0 
  
 2