15 κλασικές ταινίες τρόμου για όσους είναι horror addicts
Αν δεν έχεις δει αυτές τις ταινίες, μη λες πως ξέρεις από θρίλερ!

6.The Omen

Μετά την ανεπιθύμητη αποβολή της γυναίκας του, ο φιλόδοξος διπλωμάτης Robert Thorn αποφασίζει να αντικαταστήσει το νεκρό βρέφος με ένα άλλο νεογέννητο. Όλα αυτά εν αγνοια της συζύγου του, η οποία θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τη πεποίθηση ότι ανατρέφει το πραγματικό τους παιδί.

7.Suspiria

Αμέσως μετά την άφιξη της Suzy Bannion (Jessica Harper) στη νέα σχολή χορού της, φρικιαστικοί φόνοι και εξαφανίσεις αρχίζουν να στήνουν ένα δίχτυ τρόμου και μυστηρίου γύρω της. Στην προσπάθεια της να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα πανάρχαιο κακό.

8.Halloween

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μια κρύα νύχτα του Χάλογουιν το 1963, στο Χάντονφιλντ του Ιλινόις, ο εξάχρονος Μάικλ Μάιερς δολοφόνησε άγρια τη 15χρονη αδερφή του, ενώ βρισκόταν με το αγόρι της στο σπίτι. Ο Μάικλ από τότε νοσηλευόταν στο κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας Smith`s Grove της επαρχίας Γουόρεν, υπό την παρακολούθηση του γιατρού Σαμ Λούμις. Τον Οκτώβριο του 1978, ο Μάικλ δραπετεύει. Ο Δρ Λούμις αποφασίζει να πάει στο Χάντονφιλντ, όπου πιστεύει ότι ο ασθενής του θα σκοτώσει ξανά κατά τη Νύχτα του Χάλογουιν. Πράγματι, ο Μάικλ Μάιερς αρχίζει να καταδιώκει τη νεαρή Λόρο Στροντ και τις φίλες της, Άνι και Λίντα. Με τη βοήθεια του αστυνομικού διοικητή, ο Λούμις κυνήγα τον ψυχοπαθή και ελπίζει πως θα βρει τρόπο να τον σταματήσει.

9.The Shining

Ο Τζακ Τόρανς, συγγραφέας, χρειάζεται έμπνευση για το νέο του βιβλίο και ελπίζει πως, εάν γίνει ο νέος επιτηρητής ενός παλιού ξενοδοχείου στο Κολοράντο, θα αποκτήσει έμπνευση για τη συγγραφή ενός καλού μυθιστορήματος τρόμου. Στην καινούρια του δουλειά τον ακολουθούν η σύζυγός του Γουέντι και ο γιος του, Ντάνι, οι οποίοι γνωρίζονται με τον σεφ του ξενοδοχείου, Ντικ Χάλοραν προτού εκείνος αναχωρήσει. Ο Ντικ αντιλαμβάνεται τις τηλεπαθητικές ικανότητες του Ντάνι και, διαθέτοντας κι εκείνος τις ίδιες δυνάμεις, τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως, αν κάτι συμβεί, να τον ειδοποιήσει τηλεπαθητικά.

10.Hellraiser

Ένας άντρας θα λύσει ένα πανάρχαιο παζλ και θα βρεθεί στο έλεος δαιμόνων. Η πρώην του θα βρει έναν τρόπο να τον φέρει πίσω, αλλά του λείπει η σάρκα. Η ανιψιά της, η Κρίστι, θα βρει τρόπο να παζαρέψει με τους δαίμονες και θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι θανάτου με τα θύματα να αναπληρώνουν την σάρκα του καταραμένου.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;