15 κλασικές ταινίες τρόμου για όσους είναι horror addicts
Αν δεν έχεις δει αυτές τις ταινίες, μη λες πως ξέρεις από θρίλερ!

11.Misery

Ο συγγραφέας μυθιστορημάτων Πολ Σέλντον παθαίνει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας. Η νοσοκόμα ’νι Γουίλκις εμφανίζεται ως φύλακας άγγελος για να μεταφέρει στο σπίτι της και να περιθάλψει τον τραυματισμένο συγγραφέα. Όμως σύντομα ο φύλακας άγγελος του Πολ θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του… Η ’νι είναι μανιακή αναγνώστρια των βιβλίων του Πολ και θα γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη στην προσπάθειά της να κρατήσει για πάντα κοντά της τον αγαπημένο της συγγραφέα.

12.The Silence of the Lambs

Ενας ψυχοπαθής απαγάγει και σκοτώνει νεαρές γυναίκες. Το FBI βρίσκεται σε απόγνωση. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να προβλεψει τις κινήσεις του δράκου και να δώσει πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του. Κι ο τρελός αυτός βρέθηκε. Είναι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο ισοβίτης μανιακός δολοφόνος, πρώην ψυχίατρος, που σκότωνε και έτρωγε τα θύματα του. Η πράκτωρ Κλαρίς Στέρλιν θα αναλάβει να συνεργαστεί με τον κανίβαλο ψυχίατρο για να βρεθεί στα ίχνη του δράκου.

13.The Blair Witch Project

Τρεις φοιτητές κινηματογράφου ταξιδεύουν ως το Maryland, για να γυρίσουν ένα ερασιτεχνικό φιλμ σχετικά με έναν τοπικό `αστικό μύθο`… Την Μάγισσα του Blair. Οι τρεις τους πηγαίνουν στο δάσος για να βρουν την Μάγισσα του Blair, αλλά ποτέ δεν επιστρέφουν. Ένα χρόνο αργότερα, βρίσκεται η ταινία που είχαν γυρίσει. Το υλικό αυτό συγκεντρώθηκε και έγινε ταινία. The Blair Witch Project.

14.Scream

Η Sidney είναι μια νεαρή κοπέλα που ζει στην αμερικάνικη επαρχία σημαδεμένη από τον βιασμό και την δολοφονία της μητέρας της έναν χρόνο πριν.Η άγρια δολοφονία δύο συμμαθητών της θα ξυπνήσει στην Sidney αναμνήσεις που η ίδια θα ήθελε να ξεχάσει για πάντα.Γρήγορα θα βρεθεί και η ίδια στη θέση του υποψήφιου θύματος ενώ γύρω της θα σφαγιάζονται ένα-ένα τα αθώα κολεγιόπαιδα.Αυτό που πρέπει να κάνει για να εξασφαλίσει την επιβίωση της είναι απλό. Αρκεί να παραμείνει πιστή στους κανόνες των παλαιότερων ταινιών τρόμου…

15.The Ring

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μια περίεργη βιντεοκασέτα περιέχει περίεργες εικόνες τρόμου και φρίκης, ανεξήγητες για τον θεατή.
Μόλις αυτή η κασέτα παιχτεί ακολουθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα προβλέποντας ότι θα πεθάνεις μετά από επτά μέρες.Μετά το τελευταίο θύμα, η δημοσιογράφος Rachel Keller αποφασίζει να δώσει μια εξήγηση σε αυτά τα παράξενα συμβάντα. Θα τολμήσει να δει αυτή τη βιντεοκασέτα. Έχοντας μόνο επτά μέρες ζωής αρχίζει έναν αγώνα δρόμου.

Δες και αυτό: 5+1 ΕΠΙΚΕΣ ταινίες που όλοι πρέπει να δούμε κάποια στιγμή

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;