15 κλασικές ταινίες τρόμου για όσους είναι horror addicts
Αν δεν έχεις δει αυτές τις ταινίες, μη λες πως ξέρεις από θρίλερ!

Οι ταινίες τρόμου δε θα σταματήσουν ποτέ να μας εντυπωσιάζουν!

Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί πολλές ταινίες που τρομοκρατούν τον κόσμο και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν κλείσει μάτια, αφού είδαν μια από αυτές.

Κάθε horror addict που σέβεται τον εαυτό, θα πρέπει να έχει δει κλασσικές ταινίες που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν για να μπορεί να έχει άποψη αλλά και για να τις συγκρίνει με τα remake που δημιουργούνται κατά καιρούς.

Aυτές είναι οι ταινίες:

1.Psycho

Μια κλασσική ταινία του μεγάλο, Alferd Hitchcock που δε γίνεται να μη δει κάποιος που αγαπάε τις ταινίες θρίλερ.

2.Rosemary’s Baby

Η γλυκιά κι αθώα όμορφη νεαρή Ρόζμαρι Γκούντχαους (Μία Φάροου) έχει παντρευτεί έναν φιλόδοξο ηθοποιό, τον Γκάι (Τζον Κασσαβέτης), που πασχίζει να κάνει καριέρα. Μετακομίζουν μαζί στο νέο τους σπίτι, ένα επιβλητικό παλαιό κτίριο στη Νέα Υόρκη.Παρόλο που προειδοποιούν το ζευγάρι ότι το σπίτι έχει μια σκοτεινή ιστορία μαγείας και φόνων, εκείνοι αποφασίζουν να αγνοήσουν τις εικασίες και να μείνουν εκεί. Σύντομα αρχίζουν να κάνουν παρέα με τους κάπως ιδιότροπους ηλικιωμένους γείτονες από το διπλανό διαμέρισμα, Μίνι (Ρουθ Γκόρντον) και Ροµάν (Σίντνεϊ Μπλάκµερ), οι οποίοι φέρονται υπερβολικά φιλικά στο ζευγάρι, κάτι που δυσαρεστεί τη Ρόζμαρι.

3.Night of the Living Dead

Δυο αδερφια, ο Johnny και η Barbra, πηγαινουν στο νεκροταφειο της παλιας τους πολης για να επισκεφτουν τον ταφο του πατερα τους. Ο Johnny φοβιζει την Barbra, θυμιζοντας της ποσο την ειχε τρομοκρατησει οταν, παιδι ακομη, την απειλουσε οτι οι νεκροι ειχαν σηκωθει για να την πιασουν. Συντομα ο εφιαλτης της Barbra γινεται πραγματικοτητα, καθως ενας νεκροζωντανος γερος της επιτιθεται. Ο αδερφος της σκοτωνεται προσπαθωντας να την σωσει και αυτη καταφευγει τρομοκρατημενη σε ενα παρακειμενο σπιτι ψαχνοντας καταφυγιο. Οι νεκροζωντανοι αυξανονται σε ταχυτατους ρυθμους, ενω μια ομαδα ανθρωπων που εχουν καταφυγει στο ιδιο σπιτι προσπαθουν να το οχυρωσουν για να γλιτωσουν απο την επιθεση.

4.The Exorcist

Βασισμένος στο best seller του Γουίλιαμ Πήτερ Μπλέιτυ, ο Εξορκιστής έμελλε να μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών. Το story πάνω κάτω γνωστό. Ένας ελληνικής καταγωγής ιερέας, ο πάτερ Καρράς, με τη βοήθεια ενός παλαίμαχου εξορκιστή, θα προσπαθήσει να εξαγνίσει το κακό που θρόνιασε μέσα στο σώμα ενός μικρού κοριτσιού.

5.Carrie

Η Κάρι είναι μια έφηβη κοπέλα που η μητέρα της την καταπιέζει με την θρησκοληψία της, οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν για το ντροπαλό και αθώο χαρακτήρα της. Σύντομα αντιλαμβάνεται ότι έχει τηλεκινητικές ικανότητες. Την βραδιά του χορού των τελειόφοιτων την ζήτησε για συνοδό του το πιο δημοφιλές αγόρι του λυκείου. Αυτή η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους όχι όμως για ευχάριστους λόγους…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;