Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 17 - 24 Σεπτεμβρίου - Αφήνοντας πίσω δύσκολες εμπειρίες
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι λένε για το δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα;

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον για να αλλάξετε πορεία, πρέπει να στραφεί προς την αυτοεκτίμηση και τις αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή σε οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα ήταν καλό να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, ή να βάλετε στόχο να το αποκτήσετε στο μέλλον. Μία δημιουργική και παραγωγική επιλογή, θα σας φέρει χαρά. Αναζητήστε την. Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε. Δημιουργήστε το ατομικό σας έργο, προφίλ, πρόγραμμα, με βάση την ποιότητα, την χαρά, και την λάμψη της αγάπης.

Λέων

Λάμψη και χαρά, είναι τα ζητούμενα εδώ και μία διετία περίπου, για σας. Με σκαμπανεβάσματα κυρίως τους τελευταίους μήνες, πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι φάνηκε παγερό, σκληρό, απρόσωπο, ή απόμακρο για τα δεδομένα σας. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Χαίρεστε να αναπτύσσεστε αυτή την εποχή, η γοητεία σας παγιώνεται και ο μαγνητισμός είναι κάτι που σας φέρνει θαυμαστές. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θα θέλετε να δημιουργήσετε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε ποια κατεύθυνση θα πάρετε, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

Παρθένος

Χρειάζεστε λεπτούς χειρισμούς για να βρείτε την προοπτική σας, να αντιληφθείτε τα «θέλω» σας. Επομένως, επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και ας δώσετε το στίγμα της φιλοσοφίας σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα βαθύτερα όνειρα που δεν έχουν ικανοποιηθεί. Να αποφασίσετε να δώσετε χρώμα και να φωτίσετε τις κρυφές προσδοκίες χαράς και απόλαυσης. Το ένστικτο είναι που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Οραματίζεστε συναίσθημα, ασφάλεια, χαρά και λάμψη. Αγωνιάτε και θέλετε ένα κρυφό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
35'
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
3'
49 - 51
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;