Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 17 - 24 Σεπτεμβρίου - Αφήνοντας πίσω δύσκολες εμπειρίες
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι λένε για το δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 17 – 24 Σεπτεμβρίου

Αφήνοντας πίσω δύσκολες εμπειρίες

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία εβδομάδα ξεκινά και φέρνει πιο επιτακτικά την ανάγκη να αποκολληθούμε από το χθες, άμεσα, έντονα, ανατρεπτικά. Κι αυτό διότι ήδη από τα μέσα της προηγούμενης, είχαμε αναφέρει πως με την Αφροδίτη στον Σκορπιό πλέον, να βρίσκεται σε μη ευνοϊκές όψεις προς τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Άρη, ο οποίος μόλις επέστρεψε στον Υδροχόο, για τρίτη φορά στην αρχή του σε ορθή πορεία, άλλαξε το σκηνικό σε πολλά επίπεδα.

Ο συνδυασμός τους με τους Δεσμούς της Σελήνης και η αργή ακόμη κίνηση του Άρη, ο οποίος παραμένει σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, δηλαδή το παρελθόν μας, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους πλανήτες, σχηματίζουν ένα σταυρό στα σταθερά ζώδια.

Οι προηγούμενοι μήνες φάνηκαν σαν να ήταν ένα βαρύ φορτίο, ένας «σταυρός» που μας πόνεσε, μας κούρασε, μας εξάντλησε οικονομικά και συναισθηματικά.

Πολλά τα θέματα που τέθηκαν.

Πάθη, πόθοι, ερωτικές σχέσεις, συναισθηματικές εξαρτήσεις…

Οικονομικές απώλειες, αλλαγές, ανατροπές, απρόοπτα, επέτειναν την ανασφάλεια.

Καθώς οι πλανήτες βρίσκονται σε σταθερά ζώδια, η δυσκολία μοιάζει ανυπέρβλητη και επίμονη.

Το πάθος συγκρούεται με την ανάγκη για ανανέωση σε αξίες και πολύτιμες σχέσεις. Κατά συνέπεια, το σκοτάδι με το φως, προκαλούν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, απομακρύνοντας ό,τι δεν μπορεί πλέον να εξελιχθεί, να προαχθεί και να προοδεύσει.

Ο φόβος της απώλειας ακόμη μία φορά ταράζει την συναισθηματική και οικονομική ηρεμία.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, δίνουν μαζί με τον Άρη όμως, το κλειδί για την αποδυνάμωση της έντασης.

Ο Άρης στον Υδροχόο πλέον ξανά, επαναφέρει σταδιακά την εξισορρόπηση που ανατράπηκε από τα τέλη της Άνοιξης και μετά. Ήδη μας προβλημάτισαν οι καλοκαιρινοί μήνες, με όλα τα ξαφνικά γεγονότα.

Παραμένει σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό για αρκετές ημέρες. Καθώς τετραγωνίζει τον Ουρανό και την Αφροδίτη, δεν υπάρχει κάποιο σημείο που φαίνεται να είναι σταθερό. Κι αυτό γιατί τα συναισθήματα εναλλάσσονται διαρκώς, οι εντυπώσεις ξαφνιάζουν, ένας ξαφνικός στροβιλισμός συναισθημάτων, που άλλοτε μας προσδίδει αισιοδοξία και άλλοτε απρόοπτα και εκπλήξεις, ένα αναπάντεχο γεγονός προσφέρει ευκαιρίες ή στην αρνητική εκδήλωση, προκαλεί υπερβολές και σπατάλη δυνάμεων.

Ο Νότιος Δεσμός μοιάζει με ένα δοχείο που έχει γεμίσει από εμπειρίες, λάθη, παραλείψεις, αδυναμίες και πλάνες, για τα οποία έχουμε την ευθύνη σε μεγάλο βαθμό. Είναι αυτά που αποκομίσαμε από τις επιλογές μας στο παρελθόν.

Στην συγκεκριμένη εποχή θα αναδείξει τις δυσκολίες που προέκυψαν από την έλλειψη πειθαρχίας και ελέγχου. Κάποιες φορές, θυσιάστηκε η προσωπική σχέση και η προσωπική χαρά, προκειμένου να παραμείνουμε ανεξάρτητοι ή να ασχοληθούμε με ένα κοινωνικό έργο, δίχως όμως να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να απολαύσει το έργο αυτό. Σε κάποιες σχέσεις ενδέχεται να έχουμε προκαλέσει ή να μας έχουν προκαλέσει απότομη ρήξη. Και σήμερα, να αναζητάμε την μοναξιά, ενώ ταυτόχρονα να ποθούμε να είχαμε την εμπειρία του πάθους ξανά.

Οι επιφυλάξεις γίνονται παγίδα.

Στην ουσία η λύση είναι να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό με το χθες, τις απώλειες, τις δυσκολίες και τα παράπονα κάθε είδους. Να αποφύγουμε στο εξής τις εξαρτήσεις, τους ανθρώπους που θέλουν να προσκολληθούν σε μας, τους κυριαρχικούς και απρόβλεπτους.

Η πορεία μας πρέπει να είναι προς ό,τι φέρνει φως, λάμψη, χαρά στη ζωή μας. Και να επιτρέψουμε να αγγίξουμε τους άλλους. Να αφήσουμε και εκείνους να μας αγγίξουν. Να χαρούμε, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, να ψυχαγωγηθούμε, να δημιουργήσουμε ένα έργο. Να το κάνουμε με κέφι, με ρίσκο, με γενναιοδωρία ψυχής και καρδιάς.

Θα ήταν καλό να αφήσουμε κατά μέρος τις μεγάλες ιδέες, τις μεγάλες προσδοκίες, τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, την κτητική συμπεριφορά. Είτε αυτά προέρχονται από εμάς, είτε από εκείνους που μας περιβάλλουν, αποτελούν πλέον τέλμα και αποσυντονισμό.

Οι σχέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, επιβάλλεται πλέον να γίνουν πιο απτές, προσιτές, ευχάριστες, ουσιαστικές, αποδοτικές. Να μας κάνουν χαρούμενους και να νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν. Οποιαδήποτε άλλου τύπου σχέση, δεν μας χρειάζεται στο εξής. Ας σπάσουμε τα δεσμά της, ας κλείσουμε την πόρτα οριστικά στο χθες!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Συμβουλές για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Δεν είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από τις εντάσεις του χθες, καθώς προδιαγράφεται μία πολύ θετική και δημιουργική περίοδος. Η Τέχνη παίζει ένα ρόλο-οδηγού για σας. Αν είστε καλλιτέχνες, θα ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Ούτως ή άλλως, οι ανατροπές εδώ και αρκετούς μήνες έχουν αλλάξει τη ζωή σας. Για να ωφεληθείτε, χρειάζεται να εστιάσετε σ’ αυτό που σας έχει λείψει: μία νότα αισιοδοξίας και χαράς. Θα κινηθείτε αναζητώντας τη φλόγα και την έμπνευση στην ψυχή, και θα νιώσετε την σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε και θα επιδιώκετε να είστε λαμπεροί, να εργαστείτε θέτοντας βάσεις για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας. Περισσότερο «γήινοι» στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες λεπτομέρειες και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον γι’ αυτά. Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που δίνει η παρουσία τους.

Δίδυμοι

Η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με λαμπερές ιδέες και συναντήσεις. Σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι λόγω των συνδυασμών του χάρτη του ουρανού, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Χρειάζεται υπομονή, παρατηρητικότητα και προσοχή…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
5'
14 - 5
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;