10 ταινίες που μπορείς να απολαύσεις με το σύντροφο σου σήμερα!
Για μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι δες ταινίες!

6.American Assassin: Η εκδίκηση

Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

7.The Mountain Between Us

Δύο άγνωστοι αναγκάζονται να συνεργαστούν μετά την τραγική πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επενέβαιναν, προκειμένου να επιβιώσουν μέσα στα ακραία καιρικά, και όχι μόνο, φαινόμενα ενός απομονωμένου, χιονισμένου βουνού. Όταν συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, ξεκινάνε ένα τρομακτικό ταξίδι εκατοντάδων μιλίων μέσα στην αφιλόξενη και άγρια φύση, πιέζοντας ο ένας τον άλλο να αντέξουν, ενώ σύντομα δημιουργείται μία απρόσμενη έλξη ανάμεσά τους.

8.Nightcrawler

Μέχρι πού θα έφτανες για το Αμερικανικό όνειρο; Ο Λου Μπλουμ (Τζέικ Τζίλενχαλ) ψάχνει απελπισμένος για δουλειά, ώσπου ανακαλύπτει τον “υπόγειο” και εφήμερο κόσμο του αστυνομικού ρεπορτάζ στο Λος Άντζελες. Θα συνεργαστεί με ένα τηλεοπτικό συνεργείο που καταγράφει ατυχήματα, πυρκαγιές και δολοφονίες, και θα γνωρίσει τη Νίνα (Ρενέ Ρούσο), μία βετεράνο στο “άθλημα”, η οποία θα τον βοηθήσει να γνωρίσει την επιτυχία. Αναζητώντας μανιωδώς “καυτές” ειδήσεις που θα απογειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης, μετατρέπεται σε έναν αμφιβόλου ηθικής δημοσιογράφο που θα κάνει τα πάντα για την αποκλειστικότητα.

9.Wonder Woman

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για έναν μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της, και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

10.The Shape of Water

1963, καταμεσής του Ψυχρού Πολέμου. Σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης, κρυμμένο και ασφαλισμένο από τα μάτια του κοινού, η μοναχική Ελίσα ζει αιχμάλωτη σε άκρα ησυχία και απομόνωση. Η ζωή της θα αλλάξει για πάντα όταν αυτή και μια συνάδελφος της, η Ζέλντα, ανακαλύπτουν ένα μυστικό πείραμα της κυβέρνησης.

Δες και αυτό: 10 ταινίες με αναπάντεχη πλοκή που αξίζει να δεις σήμερα!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;