10 ταινίες με αναπάντεχη πλοκή που αξίζει να δεις σήμερα!
Ταινίες που πρέπει να δώσεις προσοχή!

Υπάρχουν ταινίες που μπορούν να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Πόσες φορές έχεις δει ταινίες όπου ξέρεις από την αρχή τι θα συμβεί και απλά περιμένεις την επιβεβαίωση;

Μπορείς, εύκολα και άνετα να τσεκάρεις τις παραπάνω ταινίες και να βρεις κάποια που θα σου τραβήξει την προσοχή!

1.Game Night

Φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ο Μαξ και η Άνι ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια και τον χαρισματικό και αστείο αδερφό του Μαξ, τον Μπρουκς. Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ο τελευταίος τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες.

2.The Limehouse Golem

1880. Μια σειρά απεχθών δολοφονιών έχουν αναστατώσει την επικίνδυνη κοινότητα Λάιμχαουζ του Λονδίνου. Τα εγκλήματα είναι τόσο τερατώδη, που τύπος τα αποδίδει σε ένα μυθικό πλάσμα, το Γκόλεμ. Χωρίς αληθινά στοιχεία στα χέρια της, η αστυνομία τοποθετεί τον σχετικά άπειρο επιθεωρητή Κιλντέρ στην υπόθεση, στην ουσία ένα «σκιάχτρο» για όταν κάνει την επόμενη του εμφάνιση ο δολοφόνος.

3.6 Souls

Η Cara Harding είναι μια ιατροδικαστική ψυχίατρος επιστημονικά πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει η ασθένεια της πολλαπλής προσωπικότητας και είναι μόνο ένα δημιούργημα των κατηγορουμένων για να αποδείξουν ότι δεν είχαν συναίσθηση των πεπραγμένων τους.
Όμως ο συνάδελφος πατέρας της, της αναθέτει την υπόθεση του David χωρίς να της δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Αυτό που βλέπει όμως τη ξαφνιάζει αφού ο David είναι και ο Adam, ο Adam είναι και ο David και με ένα απλό τέχνασμα αλλάζει τελείως προσωπικότητα αλλά και σωματικά χαρακτηριστικά αφού ο David ζει καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα ενώ ο Adam είναι αρτιμελής, κάτι που αποδεικνύεται και ιατρικά. Η υπόθεσή του στοιχειώνει την Cara και είναι αποφασισμένη να βρει μια λογική εξήγηση ξετυλίγοντας το κουβάρι της ζωής του ασθενούς. Στη προσπάθειά της όμως τα πτώματα γύρω της αυξάνονται και αρχίζει να πιστεύει ότι κάτι υπερφυσικό συμβαίνει.
Ο χρόνος τρέχει αντίθετα αφού πρέπει να ανακαλύψει τη λύση πριν χάσει και τη κόρη της…

4.The Magdalene Sisters

Στην Ιρλανδία του 1964 διαδραματίζεται η ιστορία του Magdalene Sisters. Σε ένα μοναστήρι της Αγίας Μαγδαληνής, τέσσερις νεαρές γυναίκες κλείνονται παρά τη θέλησή τους. Η Crispina και η Rose έφεραν στον κόσμο παιδιά χωρίς να είναι παντρεμένες. Η Bernadette είναι ορφανή και κάνει στενή παρέα με αγόρια ενώ η Margaret έπεσε θύμα βιασμού. Στο μοναστήρι οι τέσσερις κοπέλες υποχρεώνονται να εργάζονται για το πλύσιμο των ρούχων επτά μέρες την εβδομάδα, προς παραδειγματισμό και κάθαρση των αμαρτιών. Οι νεαρές κοπέλες θα υπομείνουν φυσικά και ψυχικά βασανιστήρια από τις σκληρές Αδελφές του Ελέους, οι οποίες προσπαθούν να τις απογυμνώσουν από κάθε είδους πρωτοβουλία και να ισοπεδώσουν την προσωπικότητά τους.

5.Regression

Σκοτεινή Ανάμνηση (2015) Minnesota, 1990. O ντετέκτιβ Bruce Kenner ερευνά την υπόθεση της νεαρής Angela (Emma Watson), που κατηγορεί τον πατέρα της για ένα τρομερό έγκλημα. Όταν ο John απροσδόκητα και χωρίς να θυμάται παραδέχεται την ενοχή του, ο διακεκριμένος ψυχολόγος Dr. Raines αναλαμβάνει να το βοηθήσει να βρει τη μνήμη του. Ανατρέχοντας στις αναμνήσεις του πατέρα θα βρεθούν ανακαλύψουν ένα φρικιαστικό, με εθνικές διαστάσεις έγκλημα.

6.Paranoia

Ο Άνταμ Κάσιντι είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος τεχνολόγος, που προσπαθεί να ανεβεί στη σκάλα της ιεραρχίας του τηλεπικοινωνιακού γίγαντα Wyatt Corporation. Μετά όμως από ένα απροσδόκητο λάθος, βρίσκεται να εκβιάζεται από το αδίστακτο στέλεχος Νίκολας Γουάιατ, ώστε να γίνει εμπορικός κατάσκοπος υπέρ του μεγαλύτερου αντιπάλου της φίρμας, που διευθύνεται από τον μέντορα του Γουάιατ, τον Τζον Γκοντάρντ. Κι ενώ έτσι χτυπάει η πόρτα της επιτυχίας για τον Άνταμ, στην πραγματικότητα είναι ένα πιόνι που πρέπει να βρει λύση στο αδιέξοδο.

7.Miss Sloane

Μια αδίστακτη και υπερ-πετυχημένη υπεύθυνη πολιτικής στρατηγικής, η Ελίζαμπεθ Σλον, εκθέτει τον αδίστακτο κόσμο των λόμπι της Ουάσιγκτον, σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ για τον έλεγχο όπλων.
Νέοι νόμοι για τον περιορισμό κερδίζουν έδαφος στο κογκρέσο, και η Σλον είναι αυτή που καλείται να ηγηθεί της εκστρατείας, θέτοντας την αντίπαλη με ισχυρούς πολιτικούς εχθρούς. Οπλισμένη με τις περίφημες ικανότητες της και μια τεράστια θέληση να βγει νικήτρια, θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους, μαζί και την καριέρα της.

8.After.Life

Mετά από ένα αποτρόπαιο αυτοκινητικό ατύχημα, η Άννα (Κριστίνα Ρίτσι) συνέρχεται και βλέπει τον υπεύθυνο του γραφείου κηδειών Έλιοτ Ντίκον (Λίαμ Νίσον) να ετοιμάζει το σώμα της για την κηδεία. Όντας μπερδεμένη, τρομοκρατημένη αλλά και σίγουρη πως είναι ακόμα ζωντανή, η Άννα δεν πιστεύει πως έχει πεθάνει, παρόλο που ο Έλιοτ την διαβεβαιώνει πως βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης στη μεταθανάτια ζωή. Σύντομα την πείθει πως έχει το χάρισμα να μιλά με τους νεκρούς και πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να την βοηθήσει. Παγιδευμένη μέσα στο σπίτι του Έλιοτ, χωρίς να έχει κανέναν για να στραφεί, η Άννα θα έρθει αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές της φοβίες και θα δεχθεί το γεγονός του θανάτου της. Όμως ο Πολ (Τζάστιν Λονγκ), το αγόρι της Άννα, είναι πεπεισμένος πως κάτι δεν πάει καλά με τον Έλιοτ και όσο πλησιάζει η μέρα της κηδείας, βρίσκεται ολο και πιο κοντά στην ανατριχιαστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από το φαινομενικά αθώο πρόσωπό του.

9.All Good Things

Tη δεκαετία του ’80, στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στην ειδυλλιακή επαρχία του Βερμόντ. Σύντομα όμως ο πατέρας του Ντέιβιντ τούς αναγκάζει να επιστρέψουν στην πόλη, όπου η κοπέλα αφοσιώνεται στις σπουδές της και στις ασχολίες της, ενώ ο Ντέιβιντ μυστηριωδώς γίνεται ολοένα πιο βίαιος και επιθετικός. Οικογενειακά μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και ξαφνικά η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος

10.The others

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, μια γυναίκα μένει μαζί με τα δυο παιδιά της σ` ένα απομακρυσμένο σπίτι και περιμένει να γυρίσει ο σύζυγός της από τον πόλεμο. Τα παιδιά της έχουν μια αρρώστια, δεν μπορούν να δουν το φως και ζούνε μόνο στο σκοτάδι ενώ την ημέρα κρύβουν το φως με κουρτίνες. Στο σπίτι λειτουργούν κάποιοι περίεργοι κανόνες και οι υπηρέτες που προσλαμβάνει είναι ασυνήθιστοι. Η γυναίκα αρχίζει να τρελαίνεται ενώ παράλληλα κάποιες ανεξήγητες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα μέσα στο σπίτι.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που πρέπει να δεις για να μη ξεχάσεις ποτέ το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;