10 ταινίες που μπορείς να απολαύσεις με το σύντροφο σου σήμερα!
Για μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι δες ταινίες!

Οι ταινίες είναι ιδανική ιδέα αν θες να αράξεις σπίτι μαζί με τον σύντροφο σου!

Με τον σύντροφο σου μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά δεν είναι τέλειο να αράζεις μαζί του στον καναπέ ή το κρεββάτι και να απολαμβάνετε ταινίες όλων των ειδών;

Μπορείτε να μαγειρέψετε, να φάτε νόστιμα snacks και να δείτε κάποιες ταινίες που θέλατε καιρό! Εννοείται πως θα δείτε ταινίες που αρέσουν και στους δυο και όχι μόνο ρομαντικές κομεντί!

Αυτές είναι οι ταινίες:

1.Avengers: Infinity War

Καθώς οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες, που μονάχα αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν, ένας νέος κίνδυνος εμφανίζεται στις κοσμικές σκιές: ο Θάνος. Στόχος του είναι να συλλέξει τις έξι Πέτρες του Άπειρου, αντικείμενα με αφάνταστη δύναμη, και να της χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη διατροφική του εξουσία σε όλο το σύμπαν. Το μέλλον της Γης και όλης της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ τόσο αβέβαιο.

2.Red Sparrow

Η Ντομινίκα Εγκόβορα είναι πολλά πράγματα: αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατεύσει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Πρίμα μπαλαρίνα που η θηριωδία ώθησε το σώμα και τον νου της στο απόλυτο όριο. Μάστορας του ξελογιάσματος και του πολέμου παραπλάνησης. Όταν παθαίνει έναν τραυματισμό που τερματίζει την καριέρα της, η Ντομινίκα και η μητέρα της πατρονάρονται ώστε να καταταχτεί στη σχολή Σπάροου, μια μυστική υπηρεσία που εκπαιδεύει ιδιαίτερους ανθρώπους όπως η Ντομινίκα και να χρησιμοποιούν αναλόγως τα σώματα και τα μυαλά τους ως όπλα. Αφού υποφέρει της σαδιστικής διαδικασίας εκπαίδευσης, μπαίνει στο πλέον επικίνδυνο πρόγραμμα που έχει ποτέ παραχθεί. Η Ντομινίκα πρέπει πλέον να εναρμονίσει αυτό που ήταν με τις δυνάμεις που τώρα ελέγχει, και η ζωή της να βρίσκεται μόνιμα στην κόψη του ξυραφιού, όπως κι αυτών που νοιάζεται, με έναν πράκτορα της ΣΙΑ να προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί.

3.Beauty and the Beast

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Μπελ, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του.
Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

4.Hangman

Ο παρασημοφορημένος ντετέκτιβ Ρέι Άρτσερ και ο συνάδελφος του, ο ειδικός στη σκιαγράφηση του προφίλ εγκληματιών Γουίλ Ρούνεϊ, αναλαμβάνουν να πιάσουν έναν εκ των πλέον διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων της πόλης. Ο ψυχοπαθής αυτός δολοφόνος παίζει μια διεστραμμένη εκδοχή του παιδικού παιχνιδιού Δήμιος. Την ίδια ώρα, η δημοσιογράφος Κρίστι Ντέιβις έχει πάρει στο κατόπι τους δύο ντετέκτιβ, προσπαθώντας να καλύψει καλύτερα την υπόθεση.

5.Jumanji: Welcome to the Jungle

Όταν τέσσερα γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν μια παλιά κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια με έναν τίτλο video game που δεν έχουν ακούσει ποτέ έως τότε – Jumanji – και αμέσως μεταφέρονται στην καρδιά της ζούγκλας του παιχνιδιού. Εκεί γίνονται κυριολεκτικά τα avatars που επέλεξαν: ο παίκτης Spencer γίνεται ένας αδίστακτος τυχοδιώκτης (Dwayne Johnson ); ο ποδοσφαιριστής Fridge χάνει “τα δύο καλύτερα πόδια του σώματός του” και γίνεται ένας Αϊνστάιν (Kevin Hart); η δημοφιλής Bethany γίνεται ένας μεσήλικας καθηγητής (Jack Black); και η συνεσταλμένη Martha γίνεται ένας σκληρός πολεμιστής (Karen Gillan). Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι δεν παίζουν απλά το Jumanji – πρέπει να επιζήσουν από αυτό. Προκειμένου να νικήσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, θα πρέπει να επιβιώσουν μέσα από την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, ή να παραμείνουν κολλημένοι και φυλακισμένοι στο παιχνίδι για πάντα…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;