Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 2-8 Ιουλίου - Μία ευεργετική συγκυρία για έμπνευση και δημιουργία
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μία καινούρια εβδομάδα ξεκινά!

Καρκίνος

Αυτή την εποχή, είστε περισσότερο ευαίσθητοι παρορμητικοί και γόνιμοι. Επιπρόσθετα, θέλετε να αναδείξετε τα ταλέντα ή τις ικανότητές σας. Θα είστε στοργικοί και θα επουλώνετε πληγές των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.

Το προσωπικό σας προφίλ γίνεται πιο προσιτό και αναδεικνύετε την γενναιοδωρία σας με ένα τρόπο αρκετά προφανή.

Θα είστε ελκυστικοί, αν και απρόβλεπτοι και άλλοτε θα φαίνεστε ιδιαίτερα ζεστοί και κοινωνικοί κι άλλοτε ιδιαίτερα απόμακροι. Μπορείτε να δώσετε ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας. Θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας.

Λίγη υπομονή ακόμη και θα υπάρξει ξανά ροή γεγονότων. Η αγάπη για σας, σημαίνει αναγέννηση και συχνά έμπνευση για δημιουργική ενασχόληση. Η φιλοσοφία της ζωής σας γίνεται τρυφερή, ρομαντική και αρκετά πιο δεκτική σε επιδράσεις.

Εκείνο που πρέπει απαραιτήτως να επιλυθεί, είναι μία εμμονή με το παρελθόν σας. Μην ξεχνάτε πως σύντομα, οι εκλείψεις και κυρίως η πρώτη που σας αφορά, προσφέρει την ευκαιρία να κλείσετε λογαριασμούς και αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο της ζωής σας!

Λέων

Η εβδομάδα είναι ενδιαφέρουσα και θα αναδείξει ένα άλλο μέρος της προσωπικότητάς σας. θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την μεταμόρφωση «εκ των έσω». Λίγο δύσκολο για ένα εξωστρεφές ζώδιο σαν εσάς, αλλά πρέπει να θυμόσαστε πως πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μία νέα αρχή και να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα.

Η εσωτερίκευση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με την ευκαιρία του ευεργετικού τριγώνου των ημερών. Σίγουρα τα θετικά σας περιμένουν.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Αδράξτε την ευκαιρία γιατί οι εκλείψεις που ακολουθούν μέσα στο καλοκαίρι, σηματοδοτούν μία στροφή ουσιαστική και χρειάζεται να είστε απόλυτα συντονισμένοι με τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Παρθένος

Η έμπνευση και η ευαισθησία της εποχής, οδηγεί σε επιλογές ανατροπής σε στόχους και άλλα σχέδια. Η νέα περίοδος, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, σύντομα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Θα είστε ονειροπόλοι, κι αυτό σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, οι ιδέες σας είναι δημιουργικές.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας εκπλήξουν με το ενδιαφέρον, την ζεστασιά και την συμπαράσταση. Θα σας στηρίξουν σε σχέδια για το μέλλον και θα είναι οικεία η προσέγγισή τους. Αρκετά ρομαντικοί ως προς την προσωπική σας σχέση, ας αποφύγετε τον ιδεαλισμό σε πρακτικές συνεργασίες.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;