Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 2-8 Ιουλίου - Μία ευεργετική συγκυρία για έμπνευση και δημιουργία
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μία καινούρια εβδομάδα ξεκινά!

Ζυγός

Αυτή την εποχή, θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε νέους ορίζοντες στον χώρο της καριέρας και στον κοινωνικό περίγυρο. Θα είστε προσφιλείς, οικείοι, άμεσοι. Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από γόνιμες ιδέες που κυοφορούνται εδώ και καιρό.

Η εβδομάδα προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σας

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις.

Σκορπιός

Η εβδομάδα περιγράφει μία ευρύτερη αρμονία για σας. Άρα είστε αρκετά ευνοημένοι.

Θα πρέπει να διδαχτείτε από το παρελθόν και να οργανώσετε πιο σοβαρά τα μελλοντικά σας βήματα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις και τις σημαντικές φιλίες. Η σύνθεση των ημερών θα σας προσφέρει την δυναμική αυτή που θα οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους και νέα άποψη για τη ζωή την ίδια, τη ζωή σας.

Επειδή είστε ευαίσθητοι και συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε.

Θα είστε αρεστοί και ενδεχομένως θα κερδίζετε με την γλυκύτητα που εκπέμπετε. Θα είστε στοργικοί και προστατευτικοί προς τους ομοϊδεάτες που σας ενδιαφέρουν και θα διαπιστώσετε πως και εκείνοι θα είναι προς εσάς, περισσότερο οικείοι

Τοξότης

Η εβδομάδα σας οδηγεί προς μία νέα πορεία που θα ξεκινήσει από επιλογές που θα αγγίζουν τον βαθύτερο εαυτό σας. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες. Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλικά ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Θα κατανοήσετε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά και θα πρέπει να κάνετε μία νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Είτε αυτός είναι υλικός, είτε ερωτικός, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι να κερδίσετε ό,τι σας ικανοποιεί ή θεωρείτε πως πρέπει να σας ανήκει.

Σε ένα περιβάλλον όπου θα επικρατήσει η δημιουργική έφεση, θα κάνετε ένα καλό βήμα προόδου σε κάθε σας σημαντικό όραμα. Ας ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται όλο και περισσότερο, αλλά πρέπει να διαχειρίζεστε σωστά τον ενθουσιασμό σας. Επενδύετε για το μέλλον, αν είστε συντονισμένοι με τις πραγματικές σας ανάγκες και ακολουθήσετε το ταλέντο σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;