Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 2-8 Ιουλίου - Μία ευεργετική συγκυρία για έμπνευση και δημιουργία
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μία καινούρια εβδομάδα ξεκινά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 2 – 8 Ιουλίου

Μία ευεργετική συγκυρία για έμπνευση και δημιουργία

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ενός μήνα που έχει δυναμική και ανατροπές, περιγράφεται ως αρκετά ήρεμη από τα δεδομένα του χάρτη του ουρανού.

Κι αυτό γιατί σχηματίζεται ένα ευεργετικό τρίγωνο, μεταξύ του Ήλιου στον Καρκίνο, του Δία στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Όπως έχω ήδη αναφέρει στο βιβλίο μου για τις Όψεις, το τρίγωνο είναι ένας αρμονικός συνδυασμός πλανητών και το Μεγάλο Τρίγωνο, μεταξύ τριών πλανητών, λειτουργεί ως πλήρης εναρμόνιση. Γνωστό από την αρχαιότητα, ως γεωμετρικός σχηματισμός, το τρίγωνο αποτελεί ένα ισχυρό στοιχείο ισορροπίας και ανάπτυξης.

Το συναντάμε σε όλες τις θρησκείες, σε χώρους εσωτερισμού και φιλοσοφίας, και στην γεωδεσία της Ελλάδας υπάρχει ως βασικός υπολογισμός μεταξύ των Ιερών (τα περισσότερα βρίσκονται μεταξύ τους σε γεωμετρική απόσταση Μεγάλου Τριγώνου… )

Στην αστρολογία οι πλανήτες σε απόσταση τριγώνου και μάλιστα όταν συνδέονται σε Μεγάλο Τρίγωνο, θεωρούνται ιδιαίτερα ευνοημένοι.

Έχουμε λοιπόν τον Ήλιο να συνδέεται με τον τους δύο πλανήτες –κυβερνήτες των Ιχθύων, τον Δία και τον Ποσειδώνα.

Στα ζώδια του νερού, το Μεγάλο Τρίγωνο λειτουργεί συναισθηματικά και αγγίζει τον ψυχισμό μας. Κατά συνέπεια, έχουμε έκδηλη την ευαισθησία, τις συγκινήσεις, τα συναισθήματα εκφράζονται με τα εξωτερικά ερεθίσματα, και αναπτύσσεται η δημιουργική έμπνευση.

Καθώς ο Ήλιος κινείται στον Καρκίνο αυτή την εποχή, η αίσθηση της αυτοπροστασίας και του στοργικού ενδιαφέροντος είναι το πρώτο που αισθανόμαστε.

Η ανάγκη να γεννηθεί κάτι καινούργιο στη ζωή μας, στηρίζεται από τον Δία στον Σκορπιό, όπου η αλλαγή ενδυναμώνεται και στηρίζεται η έμπνευση του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Για τον καθένα μας, κάτι κυοφορείται, γεννιέται και αναπτύσσεται σταδιακά.

Καθώς ξεκινά ένας μήνας έντονων φαινομένων και ήδη ο ανάδρομος Άρης μειώνει την εξωτερική δράση, αλλά στηρίζει την εσωτερική διερεύνηση και την αναθεώρηση σε ό,τι τολμήσαμε και δεν προόδευσε, ή σε ό,τι θα θέλαμε να διεκδικήσουμε, αλλά δεν έχουμε ακόμη σχεδιάσει τον τρόπο και τη στρατηγική…

Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την όμορφη συγκυρία, ας αναπτύξουμε τα ταλέντα μας, ας θωρακίσουμε το έργο μας και τους αγαπημένους μας. Διανύουμε μία περίοδο μεταμόρφωσης, όπου η διαίσθηση, η ψυχολογική ισορροπία και το σθένος, θα παίξουν ρόλο. Υπάρχουν μεταπτώσεις, αλλά ελεγχόμενες, αρκεί να αφήσουμε πίσω οριστικά τη θλίψη, την αίσθηση της απώλειας, την ουτοπία. Με συνειδητές επιλογές, θα αναγεννηθούμε και θα κάνουμε την απαραίτητη υπέρβαση. Εξ άλλου, ο συνδυασμός μας φέρνει σε επαφή με τον βαθύτερο «εαυτό» μας. Και αυτό είναι σημαντικό για το καλοκαίρι που ακολουθεί…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Πάντα παρορμητικοί, οι πλανήτες αυτή την εποχή, ευνοούν την συναισθηματική σας έκφραση και θα φανείτε περισσότερο ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Ένα προφίλ, που θα είναι όσο διακριτό στις επόμενες μέρες.

Στην συνέχεια, θα είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα στον χώρο σας, προκειμένου να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε.

Κάποιοι άνθρωποι που θεωρούνται προσφιλείς, ή οικείοι, θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Εκεί θα πρέπει να δοθεί το βάρος. Θα είστε γενναιόδωροι, ίσως μάλιστα αισθανθείτε παγιδευμένοι στην ίδια την γενναιοδωρία σας. Αλλά θα γίνεστε εύκολα αγαπητοί. Προσέχετε τις απαιτήσεις τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να θέσετε τους όρους σας για να συνεχίσει η ομαλή πορεία των σχέσεων στην οικογένεια. Η ανανέωση στις σχέσεις ίσως είναι η λύση.

Στα θέματα ακινήτων και οικογενειακής περιουσίας, θα φανεί αν και πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο βήμα. Ενδεχομένως θα σας απασχολήσει η αλλαγή κατοικίας, ή μία νέα επένδυση.

Αλλά θα είναι δύσκολο να καταλήξετε άμεσα, καθώς οι καθυστερήσεις δοκιμάζουν την αντοχή σας. Ενδιαφερθείτε να συντηρήσετε τον χώρο σας, αν αυτό ήταν στις επιθυμίες σας .

Ταύρος

Προκαλείστε να βρείτε γόνιμες ιδέες, μέσα από την οικογένεια ή την παράδοση. Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο σ’ αυτές, αλλά πρέπει να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή.

Απόψεις δικές σας και των άλλων, προσφέρουν ένα υλικό για επεξεργασία και σας κάνουν όλο και πιο ευφάνταστους. Η έμπνευση θα σας καθοδηγεί και θα μπορούσατε να αναπτύξετε ωραίες συζητήσεις για πνευματικά ενδιαφέροντα ή θέματα τέχνης.

Όμως επειδή είστε ένα γήινο και πρακτικό άτομο, δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε πολλές υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν. Μην δώσετε πολλές υποσχέσεις και δεν γνωρίζετε πώς θα τις πραγματοποιήσετε. Μην δράσετε παρορμητικά και κυρίως κάτω από το βάρος της συγκίνησης.

Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένοι από ό,τι σας εμπνέει. Ωστόσο, για κάποιο διάστημα ακόμη μία καθυστέρηση διαφαίνεται στα σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Η υπομονή είναι απαραίτητη.

Θα οραματιστείτε ένα όμορφο προορισμό, ας συζητήσετε με κατάλληλα άτομα και θα προοδεύσετε με τον καλύτερο τρόπο στο μέλλον.

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον των ημερών βρίσκεται στον τομέα των αξιών σας. Συχνά θα είστε εστιασμένοι στις αμφιβολίες που σας έχουν επηρεάσει. Δεν είστε από τους ανθρώπους που παραμένουν καθηλωμένοι. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να οραματιστείτε το μέλλον μέσα από πολλές και νέες αξίες.

Ό,τι θεωρείτε πολύτιμο θα γίνει πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε. Θα είναι το κίνητρό σας και η νέα σας αρχή.

Αλλά θα είναι σημαντικό να μην παγιδευτείτε σε μία τάση για άσκοπες δαπάνες προς εσάς ή προς τους άλλους.

Αντίθετα, αν αποφασίσετε να δείτε διαφορετικά κάποια σημαντικά σας ζητήματα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης ως προς την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, τότε θα είναι προς όφελός σας η περίοδος αυτή.

Η συζήτηση με άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχουν κάποια σημασία για σας, θα σας δώσει μαθήματα και θα σας κάνει να προχωρήσετε μετά από μία έκπληξη. Αν θέλετε να κλείσετε μία πόρτα προς το παρελθόν σας, είστε σε μία κατάλληλη περίοδο.

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αργότερα, αλλά τώρα, θα σας συνιστούσαμε να μη βιαστείτε.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;