Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου: Μία καινούρια εβδομάδα και μία καινούρια πρόβλεψη για κάθε ζώδιο!

Καρκίνος

Θα σας ενδιαφέρει πολύ ο τομέας των συνεργασιών, κυρίως με σοβαρή προοπτική. Μία εξ αυτών είναι η επισημοποίηση της μόνιμης σχέσης σας, καθώς προσβλέπετε σε ένα μέλλον που δεν θα πρέπει να περιέχει τα λάθη του χθες.

Αν λοιπόν θεωρείτε πως το ταίρι σας είναι μέρος της ζωής σας, θα ήταν καλό να αναθεωρήσετε ό,τι σας έχει προβληματίσει, να σκεφθείτε τις θετικές πλευρές της σχέσης και να την επισημοποιήσετε. Αν δεν έχετε πληρότητα στην σχέση σας, τότε μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και στην συνέχεια να κάνετε την αλλαγή προς το ταίρι σας.

Καθώς είναι δύσκολο να δουλεύετε μόνοι, η ανάγκη για μία συνεργασία σας προσφέρει το έδαφος για προβληματισμό. Μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνία όμως, αν δεν εξετάσετε καλά τις προϋποθέσεις.

Λέων

Η προσπάθεια για να βελτιωθεί η ποιότητα στην καθημερινότητά σας, σας ωθεί να εφαρμόσετε σχέδια και να προσπαθήσετε πολύ για να έχετε την απαραίτητη προώθηση προκειμένου να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει.

Καθώς η πορεία σας είναι όλο και περισσότερο οργανωμένη, θα φθάσετε σε ένα σημείο έντασης αυτό το διάστημα. Θα χρειαστείτε την ποιότητα και την ευγένειά σας, ούτως ώστε να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις ή πιέσεις από τρίτους προς εσάς, ή από εσάς προς τα άτομα που είναι βοηθητικά στη ζωή σας. Ενδέχεται, αν είστε σε μία θέση επιρροής, να φανείτε πολύ ανελαστικοί. Αν και το κίνητρο είναι σωστό, η συμπεριφορά αυτή σας απομακρύνει και θα χάσετε από την συμπάθεια του περιβάλλοντος.

Επιδιώξτε να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο, τις ιδέες σας.

Παρθένος

Η ουσία αυτών των ημερών βρίσκεται στην πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για σας. Αν και δεν ξεφεύγετε ιδιαίτερα από την «πεπατημένη οδό» και δεν κάνετε ένα χόμπι δίχως ένα απτό αποτέλεσμα, θα λέγαμε πως σας ενδιαφέρει να επιδείξετε μαχητικότητα και πάθος για κάθε τι που δημιουργείτε στη ζωή σας. Αν μάλιστα αυτό έχει ένα αντίκρισμα στον επαγγελματικό σας χώρο, τόσο το καλύτερο.

Προσπαθήστε να κάνετε μία αλλαγή, όπως αυτή σας αρέσει να είναι. Εστιάσετε την προσοχή σε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα σας απασχολήσει με πάθος για να προοδεύσετε σε κάθε δημιούργημά σας. Αν είστε γονείς, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τα παιδιά σας και να μοιραστείτε μαζί τους μία ασχολία στον ελεύθερο χρόνο σας.

Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία για μία σοβαρή επιλογή σχέσης, η ρουτίνα θα σπάσει και θα κατακτήσετε την ευτυχία.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;