Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου: Μία καινούρια εβδομάδα και μία καινούρια πρόβλεψη για κάθε ζώδιο!

Ζυγός

Εδώ και αρκετούς μήνες αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, θα σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Ενίοτε αυτό θα φέρνει αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής.

Στην πορεία της διέλευσης του Άρη στο Αιγόκερω, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας.

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολο να σας δοθεί το περιθώριο για διάλογο, δίχως να το έχετε επιδιώξει με σθένος και πείσμα. Καθώς οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς είναι λίγο δύσκολες, θα έχετε την δυνατότητα να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε, μόνο αν έχετε μεθοδεύσει καλά τα βήματά σας και αν θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προοδεύσει ο διάλογος, η επικοινωνία.

Αν είστε όμως επιτακτικοί και εριστικοί, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Επειδή μπορεί στο επάγγελμά σας να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η επικοινωνία, θα είστε πειστικοί, ίσως όμως και πιεστικοί. Θα ήταν καλό να μην φανείτε ανελαστικοί και να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο βήμα η επιμονή σας για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας είναι ακόμη μία φορά σε μία σημαντική περίοδο για σας. Θα είναι απαραίτητο να μην κάνετε μεγάλα «ανοίγματα» ή έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να στραφείτε στην εξέταση και μελέτη σχεδιασμού, που θα σας δημιουργήσει δημιουργικές προοπτικές εξέλιξης.

Η ανάπτυξη που θα κάνετε στις δυνατότητες που σας παρέχει η εργασία σας, θα φανεί και θα αποδώσει σε ένα μελλοντικό χρόνο. Είστε ενθουσιώδεις και ίσως περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, όμως δεν είναι εύκολο αυτά να φανούν.

Σας απασχολεί λοιπόν το κέρδος, είστε βιαστικοί και παρορμητικοί όμως και αυτό δεν θα σας ωφελήσει. Τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν μία στέρεη βάση για το μέλλον. Ανοίγονται προοπτικές, με υπομονή όμως και δίχως σπατάλη δυνάμεων ή χρόνου. Γεφυρώνετε τις διαφορές με τους συνεργάτες ή διευρύνετε τις συνεργασίες σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;