Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου: Μία καινούρια εβδομάδα και μία καινούρια πρόβλεψη για κάθε ζώδιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στον Αιγόκερω από 18 Μαρτίου

Κορυφώνοντας κάθε κατάκτηση!

Από την Λίλιαν Σίμου

Αμέσως μετά την Νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθείς, ο Άρης περνά στις 18 Μαρτίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, την πλέον δυναμική του θέση στον ζωδιακό. Ολοκληρώνει τη διαδρομή του την 16η Μαΐου.

Σχηματίζει σημαντικές όψεις με τους αργούς πλανήτες και προκαλεί καρμικά γεγονότα, που μας παρακινούν να στοχεύσουμε ψηλά κατακτώντας μία θέση στην κορυφή των προσπαθειών μας.

Ο Άρης είναι η ζωτική μας δύναμη, όπως έχουμε επαναλάβει σε άρθρα μας κατά καιρούς. Είναι η τόλμη και η δράση προκειμένου να κάνουμε το έργο μας. Είναι ο μόνος από τους προσωπικούς πλανήτες που δρα, αντιδρά, στοχεύει και κινητοποιεί.

Ο Αιγόκερως, είναι το ζώδιο της κορύφωσης κάθε έργου, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που αξιολογεί και κρίνει τα μέλη της κοινωνίας που συμπεριλαμβάνει, ανάλογα με τις προσπάθειές σου, σε φυσικό, ή και πνευματικό επίπεδο.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του μόχθου και των προσδοκιών μας. Καθώς βρίσκεται σε έξαρση, δηλαδή στην καλύτερη θέση του ζωδιακά, μας στηρίζει σε κάθε μορφής αγώνα.

Αυτή την περίοδο θα εργαστούμε σκληρά, κι αν έχουμε γνώση, ειδίκευση, αξιοπιστία, συνέπεια και αυτοσεβασμό, θα πετύχουμε ένα δύσκολο έργο.

Εμπνέουμε τον σεβασμό που αξίζουμε και μπορεί να προκαλέσουμε την ζήλια, όταν κοντά μας έχουμε εκείνους που δεν συμβαδίζουν με μας.

Η πειθαρχία ωθεί τον Άρη να στοχεύσει μόνο σε χρήσιμους στόχους και να επιδιώξει την κοινωνική, οικονομική καταξίωση, αναγνώριση και αποδοχή.

ΤΟ ζώδιο είναι παρορμητικό, και εδώ ο χρόνος κρίνεται πολύτιμος. Δεν επιτρέπεται να μας καταβάλει η απαισιοδοξία, η αποθάρρυνση, ένα εμπόδιο.

Κοιτάζοντας προς το παρελθόν, αντιλαμβανόμαστε την σκληρότητα και τις δυσκολίες που βιώσαμε. Αν ήταν επιδίωξή μας η μάχη και ο αγώνας για ένα «καλύτερο αύριο», αν εκπαιδεύσαμε τον εαυτό μας να ανθίσταται και να παλεύει, αν εκπαιδευτήκαμε, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να δρέψουμε καρπούς.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η αυταπάρνηση δεν φαίνεται δύσκολο έργο, αντίθετα το αισθανόμαστε ως καθήκον. Υπάρχει ψυχραιμία και αξιολόγηση κάθε βήματος. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας μπορεί να ενδυναμωθεί και να εστιαστούμε στις φιλοδοξίες μας.

Στον συγκεκριμένο χώρο ο Άρης μπορεί να προκαλέσει τον καθένα μας να τολμήσει να προχωρήσει δυναμικά, αψηφώντας αδυναμίες, αναστολές, ανασφάλειες, ατολμία, επιθετικότητα ή ανταγωνισμό.

Φαίνεται πως έχουμε πλέον την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο, να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, να εστιαστούμε μόνο στο αποτέλεσμα….

Πιστεύω, είναι αυτό που χρειαζόμαστε ακριβώς σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο κοινωνικά και προσωπικά… Την πεποίθηση πως η δύναμη της θέλησης και η αποφασιστικότητα ξεπερνούν τους φυσικούς περιορισμούς στη ζωή!!!

Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη διέλευση, είναι πως αγγίζει με όψη όλους τους αργούς πλανήτες. Ένα μήνυμα κοσμικό και κοινωνικό ξεδιπλώνεται για όλους μας. Είναι μία ιδιαίτερη συγκυρία αυτή η σύμπραξη των πλανητών που ενεργοποιεί στη σειρά ο Άρης μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ας την δούμε (θα αναφερθούμε αναλυτικά τις ανάλογες ημερομηνίες)

Σημαντικές ημερομηνίες-σταθμοί για τον Άρη:

Προσοχή: οι ημερομηνίες αυτές είναι η κορύφωση. Οι όψεις έχουν εύρος και ισχύουν κάποιες ημέρες πριν και μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία

2 Απριλίου: Σύνοδος με τον Κρόνο

Η σύνοδος με τον κυβερνήτη του, Κρόνο, φέρνει δύναμη, αντοχή, μαχητική διάθεση, κορύφωση έργου, μέσα από αγώνα και επικράτηση για τον μόχθο, γνώση, που έχει προϋπάρξει.

4 Απριλίου: Εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή

Ιδέες και έμπνευση, κλείσιμο κύκλων με το παρελθόν και ολοκλήρωση σημαντικών ιδεών.

11 Απριλίου: Τρίγωνο προς την Αφροδίτη

Εναρμονισμένη προσπάθεια για επιτυχία σε υλικές και συναισθηματικές κατακτήσεις. Ευχάριστη διάθεση, ικανοποίηση.

15 Απριλίου: σε εξάγωνο προς τον Ποσειδώνα

Έμπνευση και υλοποίηση έργου. Από το όραμα στην κατάκτηση!

24- 25 Απριλίου: εξάγωνο προς τον Δία

Ανάπτυξη ενός στόχου με δύναμη, πάθος, αποφασιστικότητα

26 – 28 Απριλίου: σε σύνοδο προς τον Πλούτωνα

Πάθος για κατάκτηση, ερωτική διάθεση, έργο που προβάλλεται δυναμικά.

13 – 15 Μαΐου σε τετράγωνο προς τον Ουρανό και τον Ερμή

Εκνευρισμός, ατυχήματα, ατυχείς καταστάσεις, διάλυση έργου ή σχέσης

Κριός

Η καριέρα είναι επιτακτική σας ανάγκη πλέον. Το να δημιουργήσετε μία νέα προοπτική μέσα από τα λάθη του χθες, είναι επίσης απαραίτητο. Αναδιπλωθείτε, αναθεωρείστε και αναπτύξτε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας, όπως και κάθε επιμόρφωση ή γνώση που διαθέτετε, μέσα από τις προδιαγραφές της καριέρας. Πρέπει να επιμονή και μεθοδικότητα να κάνετε τις επιλογές σας. Καθώς θα είναι σημαντικό να ξεφύγετε από τα όρια και τους περιορισμούς, η μεθόδευση αυτή θα σας φέρει στην ουσία του έργου της ζωής σας. Θα ήταν καλό να θεωρήσετε πως δημιουργείτε μέσα από αυτό, να βρείτε την φλόγα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να γίνετε περισσότερο ευρείς στους ορίζοντές σας.

Αυτή η προοπτική, ίσως σας φέρει ένα «επαγγελματικό διαζύγιο» όμως, καθώς πρέπει να δημιουργήσετε μία ανατροπή.

Ταύρος

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν για σας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Άρης στον Αιγόκερω με τις όψεις που σχηματίζει αυτή την εποχή, και τις οποίες περιέγραψα στην εισαγωγή, είναι η αφορμή για να ξεπεράσετε τα ασφαλή σας όρια και να κάνετε την αλλαγή, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον. Καθώς φαίνεται να σας ενδιαφέρει μία γνώση, θα σας συνιστούσαμε αν σπουδάζετε , να μην αμελήσετε την πρόοδό σας.

Αν πάλι δεν είστε σε κάποια σχολή, μία νέα γνώση ή μία αλλαγή που θα αγγίξει το ιδεολογικό σας προφίλ, θα είναι η καλύτερη «επένδυση» για το μέλλον σας αυτή την περίοδο. Τολμήστε νέες προοπτικές, πάντα με ένα όφελος. Τα οικονομικά σας θέλουν μία τακτοποίηση και ίσως σας επιστραφεί ένα ποσόν που σας χρωστούν. Στα αισθηματικά σας όμως, μία σχέση μπορεί να ξεκαθαρίσει τις προοπτικές της.

Δίδυμοι

Οικονομικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τις επενδύσεις και την εξασφάλισή σας, προέχουν με τον Άρη στον Αιγόκερω. Αν και ήδη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επιδιώκετε να κάνετε μία καλύτερη αρχή και να έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε ένα κεφάλαιο που θα αποδίδει σε βάθος χρόνου.

Η επένδυση σε ακίνητα μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει. Κάποιες προσπάθειες δεν απέδωσαν ως τώρα. Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει και να επικεντρωθείτε στο ιστορικό και στις ευκαιρίες που ως τώρα δεν εξελίχθηκαν. Θα κατανοήσετε πλέον τα λάθη και θα μάθετε να περιμένετε και να οργανώνετε καλύτερα το μέλλον σας. Ο τομέας αυτός δεν πρέπει να είναι δίχως προγραμματισμό. Οι σχέσεις αναπτύσσουν την πιο βαθιά πτυχή τους, αν υπάρχει η διάθεση για κατανόηση και μία πιο ζεστή επαφή. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;