Τα ζώδια... κρύβουν κάτι! Δες τι μυστικά κρύβει το κάθε ζώδιο!
Τι άραγε σου κρύβουν τα ζώδια;

Ο ευάλωτος Λέων

Δείχνεις υπερήφανος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά έχεις μεγάλο συναισθηματικό βάθος που είναι δύσκολο να αποδεχθείς. Δένεσαι πολύ με τους κοντινούς σου ανθρώπους, είσαι γενναιόδωρος και αφοσιωμένος και πληγώνεσαι πολύ εύκολα.

Η wannabe πρωταγωνίστρια Παρθένος

Ναι, είσαι συνεσταλμένη, συνετή, φαίνεσαι μετριοπαθής αλλά κατά βάθος θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής. Γι’ αυτό κρίνεις, μαθαίνεις, επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και κυνηγάς την τελειότητα! Φυσικά και δεν πρόκειται να το παραδεχτείς ποτέ αλλά θέλεις τα φώτα πάνω σου!

Ο συμφεροντολόγος Ζυγός

Έχεις μια καλή κουβέντα για όλους ή μόνο για εκείνους από τους οποίους κάτι έχεις να κερδίσεις; Σαφώς και είσαι ευγενικός αλλά η γλώσσα σου σπάει κόκκαλα κι είσαι πιο αυστηρός στην κριτική σου κι από την Παρθένο, όταν δεν έχεις κανένα συμφέρον.

Ο ιδεαλιστής Σκορπιός

Κατά βάθος είσαι συμπονετικός και γλυκός, έτοιμος να προσφέρεις φροντίδα και κατανόηση σε όποιον έχει ανάγκη. Άσχετα αν φαίνεσαι απόμακρος και σκληρός. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να εξιδανικεύεις το σύντροφό σου κι ας μην το λες σε κανέναν γι’ αυτό αν σε προδώσει, πικραίνεσαι κι απογοητεύεσαι.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
 0 
 0 
 0