Τα ζώδια... κρύβουν κάτι! Δες τι μυστικά κρύβει το κάθε ζώδιο!
Τι άραγε σου κρύβουν τα ζώδια;

Ο Τοξότης με τα ταμπού του

Ενθουσιώδη και -ενίοτε- επιπόλαιε Τοξότη, μπορεί να μην το παραδέχεσαι αλλά έχεις πιο πολλά ταμπού κι από τον Αιγόκερω και μάλιστα πολλές φορές παρουσιάζεις κολλήματα ή έχεις συντηρητικές απόψεις που τις πλασάρεις μεν με χιούμορ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τις εννοείς.

 

Ο χιουμορίστας Αιγόκερως

Ίσως δείχνεις ψυχρός, σοβαρός και ώριμος αλλά όποιο πρόσωπο αποκτήσει την εμπιστοσύνη σου θα ανακαλύψει ότι έχεις απίστευτο χιούμορ και γελάς πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Στη διακωμώδηση του εαυτού σου δε, δίνεις ρέστα.

Ο απόμακρος Υδροχόος

Ακόμα και αν περιβάλλεσαι από μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, κατά κάποιο τρόπο κρατάς αποστάσεις και συναισθηματικά δε δένεσαι με κανέναν. Δείχνεις ανοικτός, όμως δεν είσαι, είσαι κοινωνικός και φιλικός αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τα όριά σου, παρά μόνο όταν το θέλεις.

 

O survivor Ιχθύς

Φαίνεσαι ευάλωτος, ανίσχυρος και υπερευαίσθητος, αλλά καταφέρνεις πάντα να επιβιώνεις. Θέλεις η προσαρμοστικότητά σου, θέλεις η ευελιξία σου, θέλεις ότι κανείς δε σε υπολογίζει ως ισχυρό αντίπαλο; Ίσως όλα μαζί. Πάντως σίγουρα είσαι ο μόνος που βγαίνει αλώβητος από οποιαδήποτε δύσκολη δοκιμασία και μένεις στον αφρό.

 

Δες επίσης! Τα ζώδια… κάνουν ζαβολιές! Δες ποιες είναι οι κακές συνήθειες των ζωδίων!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
 0 
 0 
 0