Τα ζώδια... κάνουν ζαβολιές! Δες ποιες είναι οι κακές συνήθειες των ζωδίων!
Τα ζώδια και οι ατασθαλίες τους!

Πέρα απο ένα σύνολο καλών στοιχείων που μπορεί να έχουμε σαν χαρακτήρες, έτσι και η ύπαρξη… κακών στοιχείων που μπορεί να έχουμε είναι αναπόφευκτη! Δες τα “κακά στοιχεία” που έχει το κάθε ζώδιο και παραδέξου και τα δικά σου!

ΚΡΙΟΣ

«Ο σκανταλιάρης και πάντα φταίχτης της υπόθεσης!»

Ο Κριός είναι τόσο βιαστικός, που στην προσπάθειά του να τα προλάβει γρήγορα όλα, όχι μόνο σκοντάφτει αλλα και σπάει τα γόνατά του! Στο πέρασμά του γίνεται τυφώνας και κάνει μεγάλες απροσεξίες. Όταν βιάζεται δεν βλέπει μπροστά του απολύτως τίποτα,με αποτέλεσμα να ξεχάσει που έχει βάλει τα πράγματά του ή ακόμα και θα φύγει από το σπίτι χωρίς κλειδιά ή έχοντας ξεχάσει αναμμένο το σίδερο ή τον θερμοσίφωνα! Δεν είναι λίγες οι φορές που με τη μεγάλη βιασύνη του μπορεί να τον δείς να σκοτώνεται ακόμα και στο ίσιωμα. Άλλο πράγμα που κάνει είναι οτι βιάζεται να μιλήσει πρώτος και να πει γρήγορα όσα έχει στο μυαλό του, με αποτέλεσμα να μπερδεύει τη γλώσσα του και να κάνει τα πιο γελοία σαρδάμ!

 

ΤΑΥΡΟΣ

«Ο τρώω σαν ζώο και βαριέμαι»

Ο Ταύρος προτιμά την ζωή του να κινείται σε slow motion! Είναι τόσο αργόστροφος που νομίζεις ότι είναι έτοιμος να τον πάρει ο ύπνος! Γενικά, πάνω απο 15 Fps δεν πηγαίνει ιδίως αμα δεν έχει πιεί καφέ! Όταν του ζητάς να κάνει μία δουλειά, βαριέται, τεμπελιάζει και μέχρι να το πάρει απόφαση επιτέλους, έχεις τελειώσει αυτό που του ζήτησες 15 times over!
Εκτός από την τεμπελιά, μία ακόμα κακιά συνήθεια του Ταύρου είναι η λαιμαργία του! Δεν μπορεί να αντισταθεί στο φαγητό και είναι ικανός να «πέσει με τα μούτρα» στο φαΐ και να τον βρείς ημιλιπόθυμο με πάστα στο χέρι και πασαλειμένο παντού!

ΔΙΔΥΜΟΣ

«Ο “μη μου τον ταράζετε”»

Ο Δίδυμος θέλει απλά να μείνει παιδί γα πάντα. Αρνείται να μεγαλώσει. Και αυτό σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία ανώριμος και αφελής! Δεν μπορεί να αποχωριστεί τις κακές συνήθειες που είχε από μικρό παιδί και μία από αυτές είναι και το «φάγωμα» των νυχιών. Ο Δίδυμος είναι ακραία υπερκινητικός αλλά και νευρικός, γι αυτό και απασχολεί συχνά τα χέρια του με νευρικές συνήθειες. Φλερτάρει επικίνδυνα στα όρια του ψυχοπαθούς. Μία ακόμα κακιά συνήθεια του Δίδυμου, που κάνει πολλούς φίλους του να εκνευρίζονται μαζί του, είναι ότι διακόπτει το συνομιλητή του και να αλλάζει διαρκώς το θέμα της κουβέντας. Αυτός νομίζει οτι ελίσσεται. Αλλά απλά εκνευρίζει! Γενικά έχει την τάση να αλλάζει θέμα στα καλά καθούμενα κατευθύνοντας την συζήτηση εκεί που θέλει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κλάψα όσο πάει αλλα μήν τον πείς drama queen!»

Γενικά αυτό το ζώδιο μιλάει και από πίσω παίζει το μικρότερο βιολί του κόσμου! Με την πρώτη δυσκολία, έχει το δάκρυ έτοιμο από πρίν στο μάτι του και πολλές φορές το χρησιμοποιεί και ως «όπλο» για να ξεφύγει από καταστάσεις που δεν του αρέσουν! Μία ακόμα κακιά συνήθεια του Καρκίνου είναι να σαβουριάζει. Με ό,τι βρεί. Επειδή το Καρκίνος, γίνεται… καρκίνος με την κυκλοθυμία του, βρίσκει διέξοδο στο φαΐ και πιο συγκεκριμένα στα γλυκά. Δεν ζεί δίχως αυτά. Και αν του τα στερήσεις, μόλις υπέγραψες την διαθήκη σου!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;